Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aydilge, Barış Arduç’un gülüşüne tutulmuş!

Aydilge, Barış Arduç’un gülüşüne tutulmuş!

tarafından ker_def

BARIŞ ARDUÇ’UN GÜLÜŞÜNÜN ÇOK SEVİLECEĞİNİ ANLAMIŞTIM

Son dönemlerin fenomen dizilerinden Kiralık Aşk için yaptığı jenerik müzikle birçok ödülün sahibi olan Aydilge’den Barış Arduç itirafı geldi. Son dönemlerde ”Mutluluk Zamanı” filmiyle gündemde olan Barış Arduç için şunları söyledi. ”Kiralık Aşk için yaptığım şarkıda da Barış Arduç’un gülüşüne dair sözler var tabi… ”Sen üzülme, bir gülümse, gel benimle…” gibi… Daha ilk gördüğümde gülüşünün çok sevileceğini anlamıştım.”

Aydilge, Barış Arduç'un gülüşüne tutulmuş! 7

POLEMİĞE AYIRACAK ZAMANIM YOK

Müzik dünyasında yaşanan kavgalar ve polemiklerle ilgili Aydilge, şunları söyledi. ”Pek çoğunun farkında bile değilim. Çünkü hiç ilgilenmiyorum. Zaten polemiklerin sahici olduğunu da çoğu zaman düşünmüyorum. Sen bana laf at, ben sana atayım, sonra barışalım. Hem barışmamız hem kavgamız haber olsun diye bakılıyor. Ama polemiğe ayıracağım vakti, iki yeni parça dinleyip ruhumu yumuşatmaya ayırmayı tabi ki yeğlerim.”

GÖZYAŞI TİCARETİ YAPMAM

Başarılı şarkılara imza atan Aydilge, yeni albümü hakkında ve müzik sektörüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. ”Yeni albümümü hazırlıyorum, tabi yine acıyı sömürmeden, göz yaşı ticareti yapmadan, duygu sömürüsüne kaçmadan. Müziğin bazen çok satsın kaygısıyla aşırı arabeskleştirildiği ya da anlamsız bir neşe bulamacına sokulduğu bir dönemdeyiz. Ben elimden geldiğince naif ve temiz kalmaya çalışıyorum.”