Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın’dan haftalık burç yorumunda Oğlaklara dikkat çeken tavsiye; “Kararlarınızda net olun!”

Aygül Aydın’dan haftalık burç yorumunda Oğlaklara dikkat çeken tavsiye; “Kararlarınızda net olun!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Aygül Aydın youtube kanalındaki Astromatik köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının, uyarı ve tavsiyelerini ilgiyle takip ettiği  Aygül Aydın 25 Şubat- 3 Mart haftasında Oğlak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Oğlaklar; Sizler için güçlü bir hafta, birşeyleri başlatmak istiyorsunuz ancak bir türlü başlatamıyorsunuz, şartları çok fazla zorlamadan artık değişim enerjisine kendinizi alıştırmanız gereken bir haftadasınız. Geçmişe yönelik eski bir ilişkinizle ilgili tekrar birayaya gelerek konuşma yapabilir kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Bu konuşmadan yeni bir başlangıç doğabilir.

Bu hafta bir noktada kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilir karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz, dikkat etmeniz gereken konu ise bu hafta vereceğiniz kararlar sizleri çok daha ileriye taşıyacak, mümkün olduğunca artık kendinizi net ifadelerle dile getirmenizi tavsiye ediyorum.

Sevgili Oğlaklar, bu hafta herkes kendi hikayesine göre, bitirmek istediklerini bitirmeli, başlatmak istediklerini de başlatmalı. Kendinizi çok yormayın!