Ana sayfa Dizi Haberleri Aylar önce gündeme gelen Kanal D dizisi İntibah’ta son durum ne?

Aylar önce gündeme gelen Kanal D dizisi İntibah’ta son durum ne?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin aylar önce çekeceği duyurulan İntibah dizisi tam anlamıyla bir yılan hikayesine döndü. Çekimlerine bir türlü başlanamayan diziyle ilgili bir sürü iddia ortaya atıldı ancak çoğu gerçek çıkmadı. Dizinin son durumuyla ilgili yeni bir bilgi geldi.

Kanal D’nin uzun süredir heyecanla beklenen yeni dizisi İntibah’ın ilk duyurusunun üzerinden çok zaman geçmesine rağmen hala bir gelişme olmadı. Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah isimli romanından uyarlanacak olan aynı adlı dizinin ilk duyurusu aylar önce yapılmıştı. Dizide rol alacak isimler konusunda da bazı söylentiler yayılmıştı ancak hiçbiri doğru çıkmamıştı.

İntibah’la ilgili gelen yeni bilgiye göre dizinin çekimi ertelendi. Erteleme kararının sebebi ise bilinmiyor. Dolayısıyla diziyi merak edenlerin de hevesi kursağında kaldı. İntibah’ın çekimlerinin ne kadar ertelendiği konusunda da açıklama yapılmadı.

Aylar önce gündeme gelen Kanal D dizisi İntibah’ta son durum ne? 7

Daha önce ortaya atılan bir iddiaya göre İntibah dizisinde başrolleri Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı canlandıracaktı. Ancak bu iddiayla ilgili resmi bir açıklama hiçbir zaman yapılmadı. Buna rağmen bu ikiliyi ekranda birlikte izleme olasılığı izleyiciyi bir hayli heyecanlandırmıştı.

Aylar önce yapılan açıklamada İntibah dizisi için hazırlıkların sürdüğü, oyuncu arayışlarının devam ettiği belirtilmişti. Ancak bir daha diziyle ilgili net bir açıklama gelmemişti. Daha önce Elveda Derken, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda gibi önemli yapımlara imza atan Hilal Saral’ın yöneteceği dizi büyük bir merak yaratmıştı.

İntibah’ın hikayesi özetle şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur. Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.