Ana sayfa Sosyal Medya İyilik dizisinin kanlı bıçaklı güzelleri Hatice Şendil ile Sera Kutlubey’in arasından su sızmıyor!

İyilik dizisinin kanlı bıçaklı güzelleri Hatice Şendil ile Sera Kutlubey’in arasından su sızmıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin hikayesiyle tartışmalar yaratan dizisi İyilik, geçtiğimiz sezonunun sonlarına doğru ekranlardaki yerini aldı ve hikayesiyle kısa sürede gündem oldu.

Aşk üçgeninin konu edildiği ve Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve İsmail Demirci’nin başrollerde yer aldığı dizide ünlü isimlere, usta oyuncu Perihan Savaş da eşlik ediyor. İyilik’te Hatice Şendil ve Sera Kutlubey aynı erkek için mücadele eden iki kadın karaktere hayat veriyor.

Dizide kanlı bıçaklı olan iki oyuncu, sette çok iyi iki arkadaş. Sera Kutlubey rol arkadaşının doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Setten bir fotoğraflarını instagram hesabında paylaşan Sera Kutlubey, Hatice Şendil’e, “İyilik meleğim. iyi ki iyi ki doğdun, kesişti yollarımız sözleriyle seslendi.

İyilik dizisinin kanlı bıçaklı güzelleri Hatice Şendil ile Sera Kutlubey'in arasından su sızmıyor! 8

2 Ağustos doğumlu oyuncu Hatice Şendil 39 yaşına bastı. İyilik’te oyuncunun eşini canlandıran İsmail Demirci de Hatice Şendil’in doğum gününü, “İyi ki doğdun, iyi ki beraber çalışıyoruz” yazdığı sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

İyilik dizisinin kanlı bıçaklı güzelleri Hatice Şendil ile Sera Kutlubey'in arasından su sızmıyor! 9

Fox TV’de geçtiğimiz sezon cuma akşamları ekrana gelen iyilik dizisi 17 Haziran yayınlanan sekizinci bölümüyle sezona veda etti. Ağustos ayında yeni sezon için çekimlere başlayacak İyilik dizisinin Eylül ayından itibaren ikinci sezonu ile ekrana dönmesi ve yaz arasında hikayenin hem geliştirilmesi hem de oyuncu kadrosuna yeni isimler katılarak da ilginin artırılması için çalışmalar yapılması bekleniyor.