Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam’ın usta oyuncusu Filiz Akın’ın yorumu Tuba Büyüküstün’ü mest etti!..

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Filiz Akın’ın yorumu Tuba Büyüküstün’ü mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Türk sinemasının usta oyuncusu Filiz Akın, Netflix’de 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlayan Zeytin Ağacı dizisinde canlandırdığı ‘Ada’ karakteriyle gündemde olan Tuba Büyüküstün için övgü dolu sözler söyledi.

Filiz Akın, Tuba Büyüküstün’ün oyunculuğunu beğendiğini ifade ederek, “Dizinin bir kaç bölümünü izledim. ‘Ada’ rolüyle dizinin başarısına katkınız çok büyük. Tebrikler Tubacım” yorumunu yaptı.

Türkiye’nin yanı sıra dünyada pek çok ülkede izlenme listesine 1 numaradan giren Zeytin Ağacı’ndaki oyunculuğuna Filiz Akın tarafından yapılan övgü dolu yorum, Tuba Büyüküstünü çok mutlu etti. Oyuncu,  Akın’ın yorumunu sosyal medyada hesabından kalp emojisiyle paylaştı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın'ın yorumu Tuba Büyüküstün'ü mest etti!.. 7

Geçtiğimiz yıl Ayvalık’ta çekilen Zeytin Ağacı’nda, Tuba Büyüküstün ile birlikte Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Bocuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ın da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncular rol alıyor.

Hepsi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı Zeytin Ağacı dizisi yayınlandığı ilk günde bir anda trendlerde üst sıralara çıktı! Diziyi izleyenler sosyal medyada beğeni dolu yorumlar yaptılar. Karakterleri, hikayesi çok beğenilen dizi, sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Özellikle Tuba Büyüküstün hayranlarının merakla beklediği Zeytin Ağacı’nın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Hikayedeki her karakterin geçmişine gidildiği, aile kökenlerinin insanların hayatlarını, kaderlerini etkilemesine vurgular yapıldığı dizide tüm oyuncuların başarılı performansları da beğeni topladı.