Ana sayfa Dizi Fragmanları Aynen Aynen dizisinde her şey Kerem Bürsin’e bağlı!

Aynen Aynen dizisinde her şey Kerem Bürsin’e bağlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4-5 günlük tatil için Alaçatı’ya giden Nilperi Şahinkaya, sonrasında ise Kerem Bürsin ile birlikte Aynen Aynen isimli dizinin çekimlerine katıldı. Tatilde dinlendiğini belirten oyuncu, kimsenin olmadığı bir ortamda tatil yaptığını ve çok da mutlu ayrıldığını belirtti.

İlk 3 sezonu yayınlanan Aynen Aynen dizisinin ne olacağı merak ediliyordu. Özellikle de hem Nilperi Şahinkaya’nın başladığı Yeni Hayat, hem de Kerem Bürsin’in dizisi Sen Çal Kapımı nedeniyle takvimlerin çakışmaması için çekimler hızlıca yapılıyor.

Aynen Aynen’in bazı bölümlerinin çekimlerinin hafta sonu tamamlandığını anlatan oyuncu, geriye çekilecek 4 bölüm kaldığını ifade etti. Şahinkaya, “Bayağı bi erittik. Çünkü Kerem’in programına göre program yapıyoruz. Çünkü onun yeni dizisi başlayacak. Hafta sonu kaptık Kerem’i çektik.Şimdi o sette” diye konuştu.

Kerem Bürsin’in programına göre kalan bölümlerin de yakında çekilmesi ve dizinin 4. sezonda da Blu TV’de sevenleri ile buluşması bekleniyor. Nilperi Şahinkaya, dizinin ilk iki sezonunda Uraz Kaygılaroğlu ile partner olmuştu. Oyuncu, 3. sezon itibariyle Kerem Bürsin ile birlikte yapımda rol alıyor.