Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisine ne olacak? Nilperi Şahinkaya son durumu anlattı!

Yeni Hayat dizisine ne olacak? Nilperi Şahinkaya son durumu anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mart ayında başlaması beklenen Yeni Hayat dizisinin başrol oyuncularından birisi de Nilperi Şahinkaya idi. Dizinin iki bölümü çekildikten sonra ertelendi ve yeni sezonda yayınlanmasına karar verildi. Ünlü oyuncu, normal planlamada Temmuz ayının 15’inde çekimlerin yeniden başlanmasının planlandığını anlattı.

Nilperi Şahinkaya, “İki bölüm zaten var. O depo yani, elimizde.Birkaç bölüm daha paketleyip, yayına gireriz diye düşünüyoruz” açıklamasını yaptı. Koronavirüs vakalarının artması nedeniyle kaygılı olduğunu ifade eden oyuncu, “Bakalım ne olacak, haber bekliyoruz” diyerek de dizinin çekimlerinin ertelenebileceği sinyalini de vermiş oldu.

Karga Seven Pictures yapımı olan Yeni Hayat dizisinin yapımcılarından Ümmü Burhan da genel durumu sürekli değerlendirdiklerini ve sağlık konusuna dikkat ederek karar alacaklarını ifade etmişti. Instagram sohbetinde konuşan Ümmü Burhan, hem Sağlık Bakanlığı’nın hem de sağlık otoritelerinin pandemi ile ilgili tüm uyarılarını dikkate alarak, son derece geniş çaplı önlemler alacaklarını da anlatmıştı.

Nilperi Şahinkaya, yeni normale dönüş sürecinde hızlı davrandı. Sevgilisi Emre Yusufi ile 5 günlük tatile çıkan oyuncu, ayrıca spor salonlarının açılmasıyla birlikte de her zaman gittiği spor salonunda yerini aldı.

Pandemi döneminin kendisi için iyi geçtiğini anlatan oyuncu, evde tatil gibi olduğunu ve dinlendiğini anlattı. Çok az dışarı çıktığını belirten oyuncu, karantina sürecinin çok yoğun olduğu bir dönemine denk geldiğini bu nedenle de kendisine iyi geldiğini ifade etti.

“Şimdi tam zamanında normale dönüyoruz” diyen oyuncu, spor salonları açılır açılmaz sevgilisi Emre Yusufi ile giderek, eski rutinine döndü.

Pandemi döneminin kendisine yeni kararlar aldırmadığını ifade eden Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi ile aşkının da güzel gittiğini anlattı. Karşılıklı olarak birbirlerinin annesi ile tanışan ikilinin mutlu halleri de sosyal medyaya yansıyor.