Ana sayfa Dizi Fragmanları Aynen Aynen dizisinde kriz var!

Aynen Aynen dizisinde kriz var!

tarafından ker_def

Blu TV’nin yeni dizisi Aynen Aynen, takipçileri ile buluşmaya devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizinin 13. bölümü izleyici ile 21 Kasım Perşembe günü buluşuyor.

BluTV’nin sevilen dizisi ‘Aynen Aynen’in 13’üncü bölümünün fragmanı yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı dizide Nil, isyan bayrağını çekiyor ve Çavuş’un kim olduğunu sorguluyor. Sevilen dizinin yeni bölümü, bugün saat 17:00’dan itibaren BluTV’de ekranlara gelecek.

Kadın-erkek ilişkilerini hem gerçekçi hem de mizahi bir dille anlatan ‘Aynen Aynen’in yeni bölümünde Emir’in gördüğü rüya Nil ile ikisinin tüm gününü etkilerken, asıl kriz Çavuş’un gitmek istemesiyle patlak verecek.

Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu dizide Nil artık “Kim bu herkesin tanıdığı Çavuş?” sorusuyla isyan bayrağını çekecek. Her yerde Çavuş’u arayan Nil karşısında Emir’in ne yapacağı ise merakla beklenecek.

Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı ‘Aynen Aynen’in yeni bölümü bugün saat 17:00’dan itibaren sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak.