Ana sayfa Dizi Fragmanları Aynen Aynen dizisinin 5. sezonu büyük bir sürprizle başladı!

Aynen Aynen dizisinin 5. sezonu büyük bir sürprizle başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aynen Aynen dizisi 5. sezonu başladı; Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya bildiğiniz gibi! Blu TV’de ilk 4 sezonu beğeni toplayan Aynen Aynen dizi projesinin 5.sezonu da çekildi ve bölümler her hafta izleyicilerle BluTV ortamında buluşuyor. Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya ikilisi ise her zamanki gibi yüksek enerjileri ile mini dizide hayranlarını eğlendiriyor.

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Kayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralar dizinin konusunu oluşturuyor.

Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!

Aynen Aynen dizisinin 5. sezonu büyük bir sürprizle başladı! 7

Bu sezon yapımda bir değişiklik de yapıldı. İki ünlü ismin yanına bir de Elif Doğan katıldı. Şimdi artık 3 ünlü oyuncu Aynen Aynen projesinde boy gösteriyor. Elif Doğan en son yaz aylarında izleyicilerle atv ekranında buluşan Gençliğim Eyvah dizisinde Azra karakteri ile yer almış ve başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

Aynen Aynen dizisinin 5.sezonunda ilk bölüm geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Bu hafta da 5. sezonun ikinci bölümünü platformda bulabilirsiniz.

Aşağıdaki videoda 5. sezon 2. bölümden ilk fragman bulunuyor.