Ana sayfa Dizi Haberleri Bir ahlaksız teklif daha! Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Kefaret’in Ahmet’inin yanında daha masum kalır!

Bir ahlaksız teklif daha! Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Kefaret’in Ahmet’inin yanında daha masum kalır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin hem Asya ile evli kalıp hem de sevgilisi Derin ile birlikte yaşaması durumunu aynı anda iki kişiyi sevmek olarak açıklaması, sosyal medyada büyük bir yankı bulmuştu.

Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen üçlüsü bu aşk üçgeninde öyle başarılı performanslar ortaya koydu ki, dizinin her sahnesi olay oldu, her bölümü reytinglerde müthiş oranlar yakaladı… Volkan karakteri ise iki kadını da aynı anda sevdiğini söyleyerek, bir anlamda ikisini de isteyen bir tavır ortaya koyarak büyük tartışma başlatmıştı.

Şimdi de benzer bir durum Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde yaşanıyor. Yurdaer Okur’un canlandırdığı Doktor Ahmet, eşi Zeynep’i Meltem ile aldattı. Sonra boşandılar ve Ahmet, Meltem ile de mecburen evlendi. Ahmet, Meltem’i Zeynep’in yanında hep küçük gördü ve onu kullandığını da daima ifade etti.

Bir ahlaksız teklif daha! Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Kefaret'in Ahmet'inin yanında daha masum kalır! 8

Ancak Meltem’in Ahmet’ten vazgeçmesi gibi bir durum yok… Özge Özacar’ın başarıyla canlandırdığı Meltem karakteri yine sevdiği adamı Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Zeynep ile paylaşmak durumunda. Çünkü Ahmet böyle istiyor… Sude’ye daha yakın olmak için konağa yerleşen ve Zeynep ile de yeniden araları düzeltmeye başlayan Ahmet’in Meltem’e söylediği bir söz var ki, Sadakatsiz’in Volkan’ı bile bunu yapmadı.

Kefaret dizisinin 10. bölümünden 2.fragman yayınlandı. Ahmet hiç utanmadan, sıkılmadan Meltem’e diyor ki, “Zeynep’i seviyorum ben. Beni onunla paylaşmaya razı mısın?”

İşte bu sözler kavgada bile söylenmez. Ancak Ahmet, Meltem’e pek de değer vermediğini bile bu cümleye sığdırmış ve onu sevdiği kadının yanında metres gibi tutmak istiyor. Bu arada Ahmet ile Meltem’in evli olduğunu da hatırlatalım. Yeni bölümde Meltem, bu sözler karşısında Ahmet’e ne söyleyecek bu da merak konusu oldu.

Mert Fırat’ın canlandırdığı Sinan ise bu denklemi bozacak hamleyi yapıyor. Uzun süredir zaten Zeynep ile sevgili olan Sinan, yüzüğü çıkartıp evlilik teklifini yaptı.

Bir ahlaksız teklif daha! Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Kefaret'in Ahmet'inin yanında daha masum kalır! 9

24 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan 10. yeni bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. Bakalım Kefaret dizisinde Sinan ve Zeynep mutluluğa ulaşacak mı? Sude ve Cansu aynı okula gidiyor… Sude, bir başkasının çocuğu. Cansu ise Zeynep’in öz kızı. Denklem iyice karıştı. Dizide Sude ve Cansu konusunda neler yaşanacak? Ahmet ile Meltem’in arasında neler olacak? Yeni bölüm çok heyecanlı geçecek gibi görünüyor.

İşte Kefaret dizisi 10. bölüm 2. fragmanı: