Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, şıklığıyla konuşturdu! Ayça Ayşin Turan soğuk havada pozuyla ısıttı!

Demet Özdemir, şıklığıyla konuşturdu! Ayça Ayşin Turan soğuk havada pozuyla ısıttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların iki sevilen dizisinin iki genç ve başarılı oyuncusu Demet Özdemir ve Ayça Ayşin Turan, yeni dönemin konuşulan isimlerinden. Demet Özdemir, tv8’deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle gündemde. Ayça Ayşin Turan ise Show TV’de yayınlanan Arıza ile ekranlara geliyor.

Genç kuşağın iki isminin de hayranları çok. Demet Özdemir, biraz daha popüler ve ön planda olsa da Ayça Ayşin Turan, oyunculuğuyla derinden farklılıklar ortaya koyan bir isim.

Her iki oyuncu da hem başarılı performansları hem de tarzlarıyla sosyal medyada dikkat çekiyorlar. Ayça Ayşin Turan, genel olarak daha sade ve spor bir tarzla görünüyor. Demet Özdemir de spor da olsa iddialı her zaman.

Ayça Ayşin Turan’ın son yaptığı instagram paylaşımlarından birini görüyorsunuz aşağıda. İstanbul’da hafta sonu yağan karda pek çok kişi hatıra fotoğrafları çektirmişti.

Ayça Ayşin Turan da onlardan birisi. Sıcacık gülümsemesiyle baktığı objektiften çıkan kare, hayranlarının beğenisini kazandı. Oyuncu, soğuk havaya ve kara rağmen, sıcacık gülümsemesi ile elindeki kahveyle “İçimizi ısıtacak sebeplerimiz olsun” diyerek aşağıdaki pozu vermiş…

Demet Özdemir, şıklığıyla konuşturdu! Ayça Ayşin Turan soğuk havada pozuyla ısıttı! 4

Demet Özdemir de sette çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Dizide Engin Öztürk’ün oynadığı patronu Barış ile diyalogsuz, müzik altı bir sahnede giydi bu kıyafetini. Kısa süreli göründü ama Demet Özdemir, üzerindeki mini yırtmaçlı eteği ve ceketiyle hem şık, hem de spor bir tarzda.

Oyuncu, bu kıyafetiyle belki 5-10 saniye ekrandaydı ama şıklığını instagram sayfasına taşıyarak gözden kaçıranlara da göstermekte…

Demet Özdemir, şıklığıyla konuşturdu! Ayça Ayşin Turan soğuk havada pozuyla ısıttı! 5