Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’dan sonra Deniz Baysal’ın da ayrılığı Teşkilat dizisinde köklü bir değişikliğin habercisi!

Çağlar Ertuğrul’dan sonra Deniz Baysal’ın da ayrılığı Teşkilat dizisinde köklü bir değişikliğin habercisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Teşkilat isimli aksiyon dizisinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ilk iki sezonda yer aldı. Sonrasında Çağlar Ertuğrul ayrıldı ama Deniz Baysal, rolüne devam etti.

Üçüncü sezonun başında Murat Yıldırım’ın transfer edilmesinin arından da Teşkilat dizisinde yepyeni bir dönem başladı. Üçüncü sezonu da başarıyla tamamlanan diziden şimdi de Deniz Baysal’ın ayrıldığı ortaya çıktı. Oyuncunun kendi isteği ile diziden ayrıldığı yayınladığı mesajla anlaşıldı.

Zehra Balaban karakteri artık 4. sezonda olmayacak. Deniz Baysal için ayrılık öyle kolay da olmadı. Oyuncu, “Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu” diyerek ekip arkadaşlarına teşekkür etti. İzleyicilerin de diziye verdikleri destek için teşekkür eden Deniz Baysal, Teşkilat hayranlarını duygulandırdı.

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Deniz Baysal'ın da ayrılığı Teşkilat dizisinde köklü bir değişikliğin habercisi! 8

Dizinin ilk başladığı ve iki sezon da hikayeyi sırtlayan iki başrol oyuncusunun ayrılmış olması, projenin yeni sezonda bambaşka bir hikaye düzeni ve oyuncular ile devam edeceği anlamına da geliyor.

Murat Yıldırım’ın rol arkadaşı Deniz Baysal’a veda mesajı yazması da dikkat çekiciydi. Bu durum, Murat Yıldırım’ın diziye devam edeceği anlamına geliyor.

Murat Yıldırım, partnerine veda ederken şöyle yazdı: “Dostum, canım senin için her şeyin en güzeli olsun, seni tanıdım bu çok değerli. Her zaman yanındayım.”

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Deniz Baysal'ın da ayrılığı Teşkilat dizisinde köklü bir değişikliğin habercisi! 9

Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisi Teşkilat dizisinin setinde çok iyi kaynaşma yaşamış ve iyi enerji yakalamaları da projenin üçüncü sezonda da başarılı olmasını sağlamıştı.

Şimdi 4. sezonda bambaşka bir Teşkilat dizisi bulacaksınız. Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı, yeni oyuncular ile kadrosu güçlenen ve hikayesi de çok farklılaşan bir Teşkilat dizisinin yeni sezonda da başarılı olması kimseyi şaşırtmayacaktır.