Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisine izleyiciler yeterince ilgi göstermiyor!

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisine izleyiciler yeterince ilgi göstermiyor!

tarafından ker_def

Pazar akşamları Yargı ve Teşkilat isimli iki güçlü dizinin karşısına çıkan Kirli Sepeti projesi büyük başarı kazanmıştı. İşte bu nedenle de atv’nin yeni dizisi Altın Kafes’in nasıl reytingler elde edeceği merak konusu olmuştu.

İlk bölümde istenilen oranları elde edemese de Altın Kafes dizisinin etkileyici dram hikayesinin geniş bir kitleyi atv ekranına çekmesi bekleniyordu. Ancak bu gerçekleşmedi. Dizinin pazar akşamı yayınlanan ikinci bölümünün sonuçları, ilk bölümden bile daha kötü geldi.

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytinglerde daha da zayıflaması ile birlikte olumlu hava bir anda olumsuza döndü. Dizinin kadrosunda gençlerin yakında takip ettiği Hilmi Cen İntepe ile Haya Köseoğlu’nun da olduğunu, ayrıca tecrübeli oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun da yeteneklerini sergilediğini hatırlatalım.

Pazar akşamları reyting rekabetinde zayıf kalan Altın Kafes dizisinin önümüzdeki birkaç bölümde çok iyi bir çıkış yapamaması final iddialarının güçlü bir şekilde ifade edilmesine neden olacaktır.

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisinin yeni favori dizi çiftlerinden birisi olması yönünde sosyal medyada bir beklenti vardı. Ancak bu ikilinin enerjisinin izleyicileri ekrana çekme konusunda pek de yeterli olmadığı, dizinin hikayesinin de diğer rakip dizilerin karşısında çok da dikkat çekemediğini reyting sonuçlarından anlamaktayız.