Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz paylaşımıyla hayranlarını adeta darmaduman etti!..

Aytaç Şaşmaz paylaşımıyla hayranlarını adeta darmaduman etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi, hem kadrosu hem de 90’lı yıllara damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisinden uyarlanıyor olması nedeniyle henüz başlamadan önce izleyicide büyük merak uyandırmıştı.

Ancak, ekranların genç gözde oyuncuları Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Hafsanur Sancaktutan’a usta oyuncular Nur Fettahoğlu, Necip Memili, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun’un eşlik ettiği dizi hiç beklemediği bir ilgisizlikle karşılandı!

Beklediği ilgiyi görmeyince ilk önce günü değiştirilen dizi yine de yeterli reyting oranına ulaşamayınca, final kararıyla izleyicisine büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Aytaç Şaşmaz paylaşımıyla hayranlarını adeta darmaduman etti!.. 8

9. bölümüyle final yapmaya hazırlanan Darmaduman dizisinin setinden Aytaç Şaşmaz’ın yaptığı son sosyal medya paylaşımı da gündem oldu.

Rol arkadaşlarıyla fotoğrafını instagram hesabında ‘Darmadumanlar’ notuyla yayınlayan Şaşmaz’ın paylaşımının altına dizinin bitecek olmasına yönelik pek çok yorum yapıldı.

Aytaç Şaşmaz paylaşımıyla hayranlarını adeta darmaduman etti!.. 9

Diziyi izleyen Şaşmaz hayranları Darmaduman’ın final yapacak olmasından dolayı son derece üzgün. Kısa sürede binlerce yorum alan fotoğrafların altına; “İyi diziler zaten hep erken final yapar”, “Biz de darmaduman olduk şu an” ve “Veda postu diye yorumladım” şeklinde pek çok yorum yapıldı.