Ana sayfa Sosyal Medya Favori dizi çifti olmaya aday yeni ikili; Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül!

Favori dizi çifti olmaya aday yeni ikili; Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını Arc Film’in üstlendiği, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş’ın oturduğu yeni dizisi ‘Altın Kafes’ ilk bölümü ile izleyicilerle 3 Aralık Pazar akşamı buluştu.

Yeni sezonda etkili hikayelerden birisi olmaya aday gözüken Altın Kafes isimli dizi projesinin başrol çifti de sosyal medyada çok konuşuluyor.

Yayınlanan tanıtımlarla büyük ilgi toplayan dizinin başrol oyuncularından Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül, ekranın yeni favori ikilisi olmaya aday gösteriliyor. İlk bölüm itibari ile ikilinin iyi bir uyum yakalaması ve birbirlerine yakışmaları da sosyal medyada olumlu yorumların artmasını sağladı.

Yeni sezonda Onur ve Zeynep çifti dizi çiftleri arasında favorilerden birisi olmaya aday gözüküyor.

Onur ve Zeynep’in sırlarla ve sınavlarla çevrili hikayesi çok konuşulacak hikayesinin yer aldığı Altın Kafes dizisinin yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarını da etkilemesi bekleniyor.

Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül ikilisinin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

” Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Tarık Uğur Özenbaş, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul, Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner.”

Altın Kafes aşk ve entrika dolu hikayesi, yıldız isimlerden oluşan kadrosuyla Pazar akşamları atv’de yayınlanıyor.