Ana sayfa Dizi Haberleri Altın Kafes dizisi zorlu bir sınav için yola çıktı, hikayesi ile fark yaratma peşinde!

Altın Kafes dizisi zorlu bir sınav için yola çıktı, hikayesi ile fark yaratma peşinde!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını Arc Film’in üstlendiği, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş’ın oturduğu yeni dizisi ‘Altın Kafes’ Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Pazar akşamları yayınlanan Yargı ve Teşkilat isimli iki önemli dizi projesi uzun süredir başarıdan başarıya koşuyor. Böyle bir ortamda Kirli Sepeti isimli Fox TV dizisi de bu sezon iyi bir çıkış yakaladı. Pazar akşamları iyi reytingler elde eden bu 3 dizinin yanına bu sefer de rekabete Altın Kafes dizisi katılacak.

Güçlü bir dram hikayesi olarak öne çıkan ve Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisini başrolde buluşturan Altın Kafes isimli dizi reytinglerde yeni bir başarı hikayesi yazdırma hedefiyle yola çıkıyor. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin atv gibi dram hikayelerinin çok izlendiği bir kanalda yayınlanması da önemli bir avantaj olarak gözüküyor.

Altın Kafes dizisi zorlu bir sınav için yola çıktı, hikayesi ile fark yaratma peşinde! 8

Zeynep ülkenin sayılı zenginlerinden Beyoğlu ailesinin kurduğu özel bir okulda öğretmenlik yapar. Okulun ilk günü geç kalınca hayran olduğu Onur Beyoğlu’yla karşılıklı konuşma fırsatı bulur. Bu karşılaşma Onur’un yeğeni Kaan’ın Zeynep’in sınıfına verilmesiyle sonuçlanır. Zeynep ister istemez Beyoğlu ailesiyle bir bağ kurmuştur.

Onur’a düzenlenen bir suikastın ortasında kalmasıyla ateşlenen olaylar zinciriyle Zeynep’in sıradan yaşamı farklı bir hal alacak, engel olamadığı bu girdap onu hiç düşünmediği noktalara götürecektir.

Bir gece yarısı Onur’a yardım etmek için kendini bulduğu o yolda, kendisini bekleyen olaylardan habersiz büyük bir sırra şahitlik edecektir. Ve bu sır herkesin hayatını geri dönülemez şekilde değiştirecektir.

‘Altın Kafes’ ilk bölümüyle pazar akşamı atv’de!

Altın Kafes dizisi zorlu bir sınav için yola çıktı, hikayesi ile fark yaratma peşinde! 9

KÜNYE

Yapım : ARC FİLM
Yapımcı : Fatih Enes Ömeroğlu
Yönetmen : Cem Akyoldaş
Senarist : Rahşan Çiğdem İnan
Oyuncular : Aytaç Şaşmaz (Onur), Şifanur Gül (Zeynep), Ebru Cündübeyoğlu (Nalan), Hayal Köseoğlu (Ahu), Hilmi Cem İntepe (Cihan), Murat Kılıç (Ayhan), Kaan Turgut (Kenan), Sümeyra Koç (Alara), Eda Nur Gülbudak (Berna), Tarık Uğur Özenbaş (Kaya), Buse Orcan (Şeniz), Gurur Çiçekoğlu (Hikmet), Cansu Mumcu (Şule), Ali Kayra Kul (Kaan), Aksel Yılmaz (Alper) Ve Sacide Taşaner (Zümrüt)