Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz’ın kızıyla fotoğrafına sevgilisi Cemre Baysel yorum yapmadan duramadı!..

Aytaç Şaşmaz’ın kızıyla fotoğrafına sevgilisi Cemre Baysel yorum yapmadan duramadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Söz ve Hekimoğlu dizilerinin ardından rol aldığı yaz dizisi Baht Oyunu’yla kariyerinde büyük sıçrama yaşayan Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisinden sonra ekranlara bir süre ara verdi.

Oyuncu bu süreçte hayranlarıyla sosyal medya üzerinden hasret gidermeye devam ediyor. Aytaş Şaşmaz instagram hesabından köpeğiyle yaptığı son paylaşımıyla dikkat çekti.

Oyuncunun ve köpeğinin sevimli karesi hayranlarını mest etti. Aytaç Şaşmaz paylaşımına; ‘Kızımız Ester’ yazdı. Yakışıklı oyuncunun sevgilisi oyuncu Cemre Baysel’de fotoğrafa yorum yapmadan duramadı.

Aytaç Şaşmaz'ın kızıyla fotoğrafına sevgilisi Cemre Baysel yorum yapmadan duramadı!.. 8

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisi Baht Oyunu dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladılar. Hayranları çifti birbirine çok yakıştırıyor. İkili zaman zaman birbirlerinin sosyal medya paylaşımlarına yaptıkları yorumlarla da dikkat çekiyorlar.

Cemre Baysel sevgilisinin köpeğiyle verdiği poza; ‘Aytaç Bey gözleriniz nerde?’ yorumunu yaptı. Hayranları Aytaç Şaşmaz’ı ekranlarda görmeyi özledi.

Aytaç Şaşmaz'ın kızıyla fotoğrafına sevgilisi Cemre Baysel yorum yapmadan duramadı!.. 9

Ünlü oyuncunun adı, İlk Göktürk filminde başrolde yer alacağı haberleriyle gündeme gelmişti. Ancak kısa süre önce Şaşmaz’ın projeden ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. Yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak.

Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde ‘İstemi Yabgu’ karakterini canlandıracaktı.  Alper Çağlar’ın büyük bir titizlikle hazırlıklarını sürdürdüğü filmin, altı aylık bir sürede çekileceği öğrenildi. İddialara göre; Aytaç Şaşmaz da  filme bu kadar uzun süre ayırmak istemediği için projeden ayrıldı.