Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda büyük yaprak dökümü başladı!

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda büyük yaprak dökümü başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in büyük iddialarla gelen ancak reytinglerde bir türlü istenen çıkışı yapamayan dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na dün akşam iki önemli oyuncusu veda etti. Kısa süre önce başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın da ayrılacağının ortaya çıkması dizinin akıbetiyle ilgili merakları artırdı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dün akşam 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizi reytinglerde aldığı dört bandındaki puanıyla tüm izleyicilerde beşinci sırada yer aldı. Ekrana çok iddialı gelen dizi reytinglerini zaman içinde biraz yükseltse de bu yeterli olmadı. Bu durum dizide yaprak dökümüne neden oldu.

Kısa süre önce Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın diziye veda edeceği ortaya çıkmıştı. Buna göre Düzyatan, bir sonraki bölümde diziye veda edecek. Dün akşamki bölümde de Pelin Akil’in canlandırdığı Isabel karakteri öldü. Böylece Pelin Akil Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na veda etmiş oldu.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda büyük yaprak dökümü başladı! 7

Diziden önümüzdeki hafta Engin Altan Düzyatan, bir sonraki hafta da Meryem karakterini canlandıran Cemre Gümeli ayrılacak. Böylece üç bölüm arka arkaya büyük ayrılıklar yaşanmış olacak. Sezon sonuna yaklaşılırken Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı merak ediliyor.

Diziden ayrılacağı bir süre önce belli olan Engin Altan Düzyatan yeni projesini belirledi bile. Düzyatan’ın Gold Film’in BeinConnect için çekeceği Rehber isimli dizide başrol oynayacağı ortaya çıktı. Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu’nun yazdığına göre Rehber isimli sekiz bölümlük dizi yatılı okulda okuyan üç kızın gerilim dolu hikayesi kısaca.

Yönetmenliğini Ketche olarak bilinen Hakan Kırvavaç’ın üstleneceği dizinin çekimlerine mayıs ayında başlanacak. Dizideki kadın karakterler için Büşra Pekin ve Funda Eryiğit’le görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. Engin Altan Düzyatan yeni dizisinde bir öğretmeni canlandıracak.