Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi hayranlarının büyük bir beklentisi var!

Aziz dizisi hayranlarının büyük bir beklentisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Aziz dizisinde ilk sezon ne çok iyi ne de kötü geçti… Sezonun başlarında dizi çok iyi reytingler aldı ve Cuma akşamlarının sürükleyici yapımlarının başında yer aldı.

Ancak sezon sonuna doğru hem hikayenin zayıflamaya başlaması hem de Cuma akşamları birçok farklı alternatifin olması Aziz dizisinin izleyici kaybetmesinde etkendi. Murat Yıldırım hayranları ise önceki sezon Ramo dizisinde olduğu gibi oyuncuya büyük destek vermeyi sürdürdü.

Yaz döneminde dinlenmek yerine sete çıkan ve Yer Eksi İki isimli sinema filminin başrolünde yer alan Murat Yıldırım, Ağustos sonunda bir araya gelecek olan dizinin yeni sezonu için de umutlu… Murat Yıldırım, Mayıs ayına kadar Aziz’in devam edip etmeyeceğini bilmediklerini söylemiş ve Show TV son kararda dizinin devamına karar vermişti. Bu durum da aslında ikinci sezon fırsatı elde etmiş olsa bile, Aziz dizisinin işinin ne kadar zor olduğunu da gösteriyor.

Aziz dizisi hayranlarının büyük bir beklentisi var! 7

Aziz dizisinin yeni döneminde hikayenin nasıl ilerleyeceği, Murat Yıldırım’ın karakterinde nasıl dönüşümler olacağı da çok merak ediliyor. Simay Barlas ile iyi bir dizi çifti olmasının yanı sıra Murat Yıldırım’dan kahramanlık hikayesi noktasında daha güçlü sahneler bekleyen bir izleyici kitlesinin olduğunu da unutmamak lazım.

Damla Sönmez’in diziden ayrılmasının ardından hikayeye hangi ünlü isimlerin dahil olacağı ve yeni dönemde başka ne tür değişiklikler yapılacağı da izleyicilerin merakını süslüyor.

Aziz dizisinde yeni yönetmen Nezaket Coşkun’un gelişi ile birlikte ikinci sezonda önemli yenilikler de yaşanacak gibi gözüküyor.