Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy ve Engin Akyürek’in izinden şimdi de Burcu Özberk gidiyor!

Çağatay Ulusoy ve Engin Akyürek’in izinden şimdi de Burcu Özberk gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ülkemizi bir üretim üssüne çevirme çabası içindeki Netflix, Disney Plus gibi platformların yanına Amazon Prime Video’da katılacak. Çeşitli projeler için yapımcılarla görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Çağatay Ulusoy, hatırlanacağı üzere Hakan Muhafız isimli diziyi Netflix’e yapmış ve bu bir ilk olarak kayıtlara geçmişti. Netflix’in ilk yerli projesinde başrolde yer alan Çağatay Ulusoy, büyük bir gururu da yaşadı.

Çağatay Ulusoy ve Engin Akyürek'in izinden şimdi de Burcu Özberk gidiyor! 9

Benzer bir durum Disney Plus’un yerli üretim açılış projesi olan Kaçış dizisiyle de Engin Akyürek’e büyük bir gurur yaşattı. Hem Hakan Muhafız hem de Kaçış dizilerinin yurt dışındaki yansımaları da çok olumlu oldu.

Şimdi de benzer bir gururu yaşama sırası Burcu Özberk’e geldi. Amazon Prime Video’nun ilk yerli projesi için anlaşma sağlayan oyuncu, Çağatay Ulusoy ve Engin Akyürek gibi meslektaşları ile aynı gururun bir parçası olacak.

Çağatay Ulusoy ve Engin Akyürek'in izinden şimdi de Burcu Özberk gidiyor! 10

Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi için anlaşma sağlayan güzel oyuncu, Nisan ayında final yapan Aşk Mantık İntikam dizisinden aylar sonra yakında yeniden sete çıkacak.

Burcu Özberk, bugüne kadar rol aldığı romantik komedi filmleri ile bu alanda yapımcıların en çok tercih ettiği kadın oyuncu olarak öne çıktı.

Çağatay Ulusoy ve Engin Akyürek'in izinden şimdi de Burcu Özberk gidiyor! 11

Başarılı performanslarının yanı sıra yer aldığı projelerin yurt dışında büyük ilgi görmesi de Burcu Özberk’e uluslararası bilinirlik kazandırdı.

Amazon Prime Video’nun ilk yerli projesinde başrol kadın oyuncusu olması da genç oyuncunun kariyerinde bir başarı hikayesi olarak yazacak.