Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin en güzel komiser! Devrim Özkan’ın yeni dizi heyecanı yüksek, hayranları ise lakap buldu!

Gelsin en güzel komiser! Devrim Özkan’ın yeni dizi heyecanı yüksek, hayranları ise lakap buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geniş bir hayran kitlesi bulunan Devrim Özkan’ın yeni projesinin ortaya çıkması hayranlarının da heyecanını artırdı. 21 Temmuz Perşembe günü Show TV ekranında başlayacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide oyuncuyu komiser Songül olarak izleyeceksiniz.

Bugüne kadar rol aldığı projelerde yeteneklerini ortaya koyan ve her rolünde kendisini biraz daha geliştiren Devrim Özkan için yeni dizi yeni bir deneyim fırsatı olacak. Bu sefer polis karakteriyle farklı bir hikayenin içinde yer alacak olan oyuncu, hayranlarının da heyecanını artırıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda “En güzel komiser” ifadesi dikkatleri çekiyor.

Devrim Özkan hayranları daha şimdiden oyuncunun yeni rolüne ısındı ve onu izlemek için sabırsızlandıklarını belirten mesajlar paylaşıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin senaryosunun ve genel konseptinin Gani Müjde imzası taşıması da bu heyecanın daha güçlü yaşanmasına vesile oldu.

Gelsin en güzel komiser! Devrim Özkan'ın yeni dizi heyecanı yüksek, hayranları ise lakap buldu! 2

Devrim Özkan, yaptığı açıklamada hikayenin yaratıcısı olan Gani Müjde’ye atıfta bulunarak, “Herkesin alıştığı türde bir hikaye olmayacak” ifadesini kullanmıştı.

Ünlü yazar Gani Müjde’nin izleyicilere çok farklı bir dizi vaat ettiğini bu sözleri ile ifade eden başarılı oyuncu, izleyicilerin çok güzel bir lise hikayesi izleyeceklerini söyledi.

Sadi Payaslı karakteri ile bu lisedeki gençlerin hikayesindeki ortak noktalar izleyicileri şaşırtacak. Bu süreçte Songül komiser karakteri de Sadi Payaslı’nın gölgesi olacak.

Gelsin en güzel komiser! Devrim Özkan'ın yeni dizi heyecanı yüksek, hayranları ise lakap buldu! 3

Devrim Özkan, “Benim karakterim de bu maceranın içine daha çok macera katmak için polis olarak dahil oluyor. Çok heyecanlıyız, çok güzel geçiyor. Okurken, sürekli bitmesini istemediğimiz bir senaryonun içindeyiz. Kadromuz çok güzel, enerjimiz çok güzel. Umarım seyircimiz de bize onlara enerjiyle takdir eder” diyerek heyecanını da dile getirmişti.