Ana sayfa Sosyal Medya Kuş Uçuşu dizisine övgüler yağdıran ünlü manken Didem Soydan, sözleriyle hangi oyuncuları hedef aldı?

Kuş Uçuşu dizisine övgüler yağdıran ünlü manken Didem Soydan, sözleriyle hangi oyuncuları hedef aldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Netflix için çektiği Kuş Uçuşu isimli dizi, çok uzun süredir büyük bir merakla bekleniyordu.  3 Haziran’da yayınlanmaya başlayan dizi daha ilk günden büyük ses getirdi.

Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Kuş Uçuşu medya dünyasında iki farklı kuşağın acımasız mücadelesini anlatıyor.

Gösterime girmesinin üzerinden daha üç gün geçmesine rağmen Türkiye’de zirveye yerleşen Kuş Uçuşu, dünya sıralamasında da altıncılığa yerleşti. 40 ülkenin de ilk 10 sıralamasında yer aldı.  Diziye bir övgü de ünlü manken Didem Soydan’dan geldi. Diziyi izleyen Soydan yaptığı yorumla dikkat çekti.

Kuş Uçuşu dizisine övgüler yağdıran ünlü manken Didem Soydan, sözleriyle hangi oyuncuları hedef aldı? 7

Instagram hesabında bir yazı kaleme alan Didem Soydan özellikle Birce Akalay ve Miray Daner’in oyunculuğundan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Didem Soydan’ın, ‘İnanılmaz takipçisi olması sebebi ile vasatlığı yok sayılan kadın oyunculara ders niteliğinde oynamışsınız ikinizde” sözleri de dikkat çekti. Ünlü mankenin hangi kadın oyuncuları hedef aldığı merak konusu oldu.

Birce Akalay’ı deneyimli bir gazeteci olarak izleyeceğimiz dizide Miray Daner, Akalay’ın çalıştığı kanalda işe giren ve kendisini ispatlamaya çalışan Z kuşağı bir gazeteciyi oynuyor. Miray Daner ve Birce Akalay ikilisinin güçlü oyunculuğu sosyal medyada da gündem oldu.