Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinde parlayan Simay Barlas, yeni rolüyle farklı duygular yaşatacak!

Aziz dizisinde parlayan Simay Barlas, yeni rolüyle farklı duygular yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Simay Barlas, yeni yılda başarılı performanslar ortaya koyan Ömer dizisinin kadrosuna dahi oldu… 2015 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, özellikle Zalim İstanbul dizisindeki Damla karakteri ile popülerlik elde etmişti.

Sonrasında Aziz dizisinde Efnan karakteri ile beğenilen oyuncu, 2023 yılında ise Ömer dizisinin kadrosunda yer alarak, yepyeni bir başlangıç yapmış oldu. Aziz dizisinde Murat Yıldırım ile çok başarılı bir partnerlik geçiren oyuncunun geniş bir hayran kitlesini memnun ettiği gözlemlenmişti.

Simay Barlas, şimdi de bu başarısını Ömer dizisiyle yeniden tekrarlamak istiyor. Dizide Selahattin Paşalı’nın canlandırdığı Ömer karakteri ile evlilik için görüşen Süreyya karakterini Simay Barlas canlandırıyor.

Aziz dizisindeki başarısından sonra Ömer dizisinde yer alması genç oyuncu adına önemli bir deneyim fırsatı olsa da, hayranları hikaye içinde daha etkili bir rolde yer almasını beklerdi.

Aziz dizisinde parlayan Simay Barlas, yeni rolüyle farklı duygular yaşatacak! 7

Ömer’in Gamze olan ilişkisindeki hayal kırıklığının ardından babasının ısrarı sonucunda Süreyya ile görüşmesi hikayeyi de heyecanlı bir hale getirdi. Tabii ki bu durumu öğrenen Gamze’nin sert sözlerine maruz kalan Ömer’in, Süreyya için nasıl bir karar alacağı da merakla bekleniyor.

Gamze’ye büyük umutlarla evlilik teklif eden Ömer, aldığı cevapla büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Yaşadığı hayal kırıklığının ardından babası Reşat’ın ısrarıyla Süreyya ile görüşmeyi kabul eden Ömer, tahmininden hızlı gelişen olaylar karşısında yeni kararlar alacak. İşte bu kararlar da Süreyya ile olan ilişkisinin öne çıkmasına neden olacak.

Simay Barlas için Aziz dizisinde başrolde yer aldıktan sonra Ömer projesinde daha az öne çıkan bir karakter ile yer almak da dikkat çekici bir tercih olmuşa benziyor.