Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinin yıldızı Murat Yıldırım’ın Yer Eksi İki adlı sinema filminden ilk görüntü geldi!

Aziz dizisinin yıldızı Murat Yıldırım’ın Yer Eksi İki adlı sinema filminden ilk görüntü geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen Aziz dizisi sezon finali yapan oyuncu Murat Yıldırım yaz döneminde dinlenmek yerine bir başka yapımdan gelen teklifi kabul etmiş, hiç dinlenme fırsatı bulamadan yeni filmi Yer Eksi İki için sete girmişti.

Hakan Evrensel’in aynı isimli kitabından uyarlanan filmde ‘Tayfun Yüzbaşı’ karakterine haya veren oyuncu, karakterinin fotoğrafını ilk kez instagram hesabından yayınlayarak hayranlarıyla paylaştı.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 farklı kişinin hayat hikayesinin anlatıldığı kitaptan uyarlanan filmde, bir gazeteci, yöre halkından bir genç ile bir karakol komutanının hayat hikayelerinin terör olayları ile kesişmesi konu ediliyor.

Murat Yıldırım’ın paylaşımı hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Yüzlerce hayranı fotoğrafa, ‘Çok karizmatik!’ yorumunu yaptı.

Filmde, 3 ana karakterin ve onların çevresindeki insanların PKK terörünün ortasında yaşadıkları dram, 15 yıl boyunca bu ortamın içinde yaşayan yazar Hakan Evrensel’in bakış açısından aktarılıyor. Orgino Prodüksiyon tarafından çekilen filmin yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu üstleniyor.

Hikaye, dört gün içinde yaşananları konu alıyor. Yer Eksi İki’de Murat Yıldırım ile birlikte Şahin Kendirci, Bestemsu Özdemir, Cezmi Baskın, İlker Aksum, Eren Hacısalihoğlu, Burak Sergen ve Bulut Akkale rol alıyor.