Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in final kararından döndüğü Kara Tahta en çok izlenen dizi olarak göz kamaştırdı!

TRT1’in final kararından döndüğü Kara Tahta en çok izlenen dizi olarak göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor ve çarşamba akşamları ilgi görüyor. Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan diziler arasında AB grubunda en iyi oranları alarak haftanın en çok izlenen dizisi olması çok önemli bir gelişmeydi.

Geçtiğimiz ay Kara Tahta dizisinin kadın başrolü Miray Daner yaptığı açıklamada dizi için bir ara final kararı alındığını ama sonradan vazgeçildiği haberlerini doğrulamıştı. Kara Tahta için uzun süredir Furkan Andıç ile birlikte emek veren Miray Daner, hikayenin yaz dönemi için devam edeceğini de belirterek hayranlarını memnun etmişti.

Kara Tahta dizisinde kış sezonu içinde gelen düşük reytingler moral bozsa da TRT1 imajını zedelememek için dizinin devamı yönünde bir karar aldı. Kara Tahta’nın 13. bölümde bitebileceği iddiaları da boş çıktı. Şimdi dizinin hayranları yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyor ve reytinglerde yaşanan gelişmeler de memnuniyet veriyor.

Bayram nedeniyle bazı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmadığı geçtiğimiz hafta Kara Tahta dizisi tüm diğer rakipleri arasında AB grubunun birincisi olmayı başardı. Tüm kişiler kategorisinde ise dizinin 6. sırada olduğunu belirtelim.

Elde edilen bu sonuç TRT1’in Kara Tahta dizisi için verdiği devam kararının da ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bu arada setten gelen haberler ise moral bozdu. Başrol oyuncularının koranvirüse yakalanması ve setin bir süre durması dizinin hayranlarını bir hayli üzdü.

Kara Tahta’nın hikayesinde ise Kerem Arslanoğlu’nun Bekir karakteri ile öne çıktığını ve çok da başarılı işlere imzasını attığını da hemen hatırlatalım.