Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin ABD basınına damgasını vuracak!

Kalp Yarası’nın Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin ABD basınına damgasını vuracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Yağmur Tanrısevsin, en son rol aldığı Kalp Yarası dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. Dizi sona erdikten sonra setlere bir süreliğine ara veren Tanrısevsin çok yakında ABD yolcusu. Başarılı oyuncu ABD medyasıyla fotoğraf çekimi yapacak.

Yağmur Tanrısevsin, Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Melis karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu ardından Amerika ortak yapımı The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırdı. Tanrısevsin en büyük çıkışını ise kısa süre önce sona eren Kalp Yarası dizisiyle yaptı.

Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan ile başarılı bir partnerlik süreci geçiren Yağmur Tanrısevsin, hayranlarından yüksek performansı için büyük övgü almıştı. Kalp Yarası, şubat ayında yayınlanan 32. bölümüyle ekranlara veda ettikten sonra Tanrısevsin setlere bir süreliğine ara vermişti.

Kalp Yarası’nın Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin ABD basınına damgasını vuracak! 7

Güneşi Beklerken ve Kalp Yarası dizileri sayesinde yurt dışında ismini duyuran Yağmur Tanrısevsin, Milliyet Cadde’nin haberine göre çok yakında ABD’ye gidiyor. ABD’nin Florida şehrinde bir fotoğraf çekimine katılacak olan Tanrısevsin, bir süre de tatil yapacak.

Bu arada Yağmur Tanrısevsin yeni projesi için senaryoları okumaya devam ediyor. Başarılı oyuncu kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada “Dijital için, onun hazırlıkları var. Yakın zamanda başlayacak. Temmuz ayında başlayacak, ben de heyecanlıyım” diye konuşmuştu.

Yeniden sete çıkacak olmanın heyecanı içindeki oyuncu yeni rolü hakkında tüyo vermek istemedi. Yağmur Tanrısevsin, romantik komedi filminde yer alacağını söylemekle yetindi.