Ana sayfa Dizi Fragmanları Azize 6. bölüm fragmanı izle; Azize, Kartal’ın hayatını kurtardı!

Azize 6. bölüm fragmanı izle; Azize, Kartal’ın hayatını kurtardı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Azize dizisinin 6. yeni bölümü 28 Aralık Cumartesi akşamı 6. Bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Peki neler yaşanacak?Detaylar ortaya çıktı.Videodan 6. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Azize, Kartal’ın hayatını bir kez daha kurtarıyor!

Kartal, Azize ve kardeşini görmeye hastaneye gitmiştir. Ancak beklenmedik bir misafir başta Kartal olmak üzere herkesin zor anlar yaşamasına sebep olur. Kartal duruma el koymaya çalışır ancak işler düşündüğü gibi gitmez.

Adamı etkisiz hale getirmeye çalışırken Kartal kendini yerde bulur. Fakat Kartal’ın hesap etmediği bir durum daha yaşanır. Azize adamı bayıltarak Kartal’ın hayatını bir kez daha kurtarır.

Azize yeni bölümüyle 28 Aralık Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!

Yapım: Süreç Film
Yapımcı:
İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Volkan Kocatürk
Hikaye: Emre Özdür, Başar Başaran
Senaryo: Emre Özdür, Başar Başaran, Meryem Gültabak
Görüntü Yönetmeni: Metin Turguç
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Müzik: Tuna Hizmetli

Oyuncular: Buğra Gülsoy (Kartal), Hande Erçel (Azize), Mustafa Yıldıran (Balkan), Mustafa Avkıran (Barbaros), Duygu Sarışın (Asya), Selen Öztürk (Tuna), Tugay Mercan (Okan), Başak Daşman (Yıldız), Çetin Sarıkartal (İskender), Orhan Kılıç (Adnan), Cenk Kangöz (Osman), Serkan Altıntaş (Yaman), Asuman Çakır (Aynur), Ufuk Şen (Hasan), Ceylan Batı (Ceyda), Zeynep Kızıltan (Gül),  Efekan Can (Kuzey), Galip Erdal(Cevat), Taha Baran Özbek (Yiğit)