Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 25 Aralık Çarşamba 69. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 25 Aralık Çarşamba 69. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 25 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 69. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında… Bıçak Sırtı’nın 68.son bölümünde neler yaşanmıştı? Swara Urvaşi’nin yaptığı planları bozmayı başarır. Onun yalnız olmadığını düşünen Swara Kavita’dan şüphelenir. Swara onun planlarını ortaya çıkarabilecek mi?

Swara ve Ragini Urvaşi’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmayı başarır. Kavita Urvaşi’nin her şeyi itiraf etmesinden korkar. Fakat Urvaşi planlarının devamı için Kavita’yı ele vermez. Swara Kavita’yla birlikteyken ondan da şüphelenmeye başlar.

Swara kendisine vuran kişinin Kavita olduğunu anlayınca bunu Sanskar’la paylaşır. Kavita’nın oyununu bozmak isteyen Swara hiçbir şey olmamış gibi davranır. Swara ve Sanskar Kavita’nın planlarını bozabilecek mi?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015