Ana sayfa Dizi Haberleri Azize dizisi sıkıntıda, Hande Erçel’in işleri rayında!

Azize dizisi sıkıntıda, Hande Erçel’in işleri rayında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Dizi sektörünün önemli isimlerinden birisi de Hande Erçel… Güzelliği, doğallığı ve sempatisi ile milyonlarca kişinin hayran olduğu, son dönemin en dikkat çeken oyuncusu…

Sergilediği performans ile dizilerde zaman zaman tartışılan isimlerden olan Erçel, son dizisi Azize ile artık Cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak. Azize’nin reytinglerinin düşük gelmesi, gün değişikliğinin yaşanmasına sebep oldu.

Projenin adeta Hande Erçel’in üzerine yıkılması ve ilginin de az olması sonrasında yeniden ünlü oyuncuya yönelik performans eleştirilerinin gelmesi de şaşırtıcı değildi.

Instagram’da 11 milyondan fazla takipçisi olan Hande Erçel’in omuzlarına yüklenen Azize dizisinin akıbeti pek de hayırlı gözükmüyor. Ancak Erçel, yeni anlaşmalar yapmaya ve popülerliğini artırmaya devam ediyor.

Dizi için hayranlarını ekran başına oturtamasa da milyonlarca hayranı onu sosyal medyadan takip etmekten çok memnun.

Firmalarda Erçel’i tanıtım yüzleri olarak seçmeye devam ediyor.

Azize dizisi sıkıntıda, Hande Erçel'in işleri rayında! 7

Ünlü kozmetik markasının Luxe Shine Intense Lipstick koleksiyonunun yeni kampanya yüzü olan Hande Erçel, yine kendisi adına büyük bir başarı elde etti.

Yeni işbirliği, yeni bir kazanç kapısı da elde eden Erçel’in Azize dizisinin kötü gidişatına rağmen kariyerindeki yükselişlerin devam etmesi de dikkat çeken bir durum..