Ana sayfa Sosyal Medya Azra Akın korona virüs için kendi önlemlerini aldı!

Azra Akın korona virüs için kendi önlemlerini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yeni bir kolejen ürünün marka yüzü olan Azra Akın, ekibi ile yaptığı araştırmada çok kaliteli bir ürün olması nedeniyle bu teklifi kabul ettiğini anlattı.Day2Day The Collagen Beauty’nin marka yüzü Azra Akın, gerçekleştirilen lansmanda muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Korona virüs için önlem aldığını belirten Azra Akın, “Tokalaşmamak, elimizi sıkça yıkamak, seyahatlere gitmemek, kolay değil benim için bunu yapmamak. Bağışıklık sistemimize bakmak, güçlü tutmak” diye konuştu. Rutin beslenmesine devam eden oyuncu, uykuya da önem verdiğini ve sağlıklı yemekler tükettiğini anlattı.

Kendisini güçlü hissetmeyi çok sevdiğini belirten oyuncu, bunun enerjisini yükselttiğini ve kendisini mutlu eden şeyler yapmaya çaba harcadığını söyledi. Oyuncu, oğlu Demir’i hala emzirdiğini vurguladı ve kendisine bir sınır koymadığını ve sağlıklı beslendiğini ama zaman zaman sevdiği farklı şeyler de yediğini söyledi.

Kendisine yeni yeni sınır getirmekte olduğunu söyleyen Azra Akın, “Öncelik çocuğumda, hala da öyle” dedi. Çalışma hayatını çok sevdiğini ve disiplinli olduğunu belirten Azra Akın, eşinin kendisine çok destek olduğunu ifade etti ve önünde de çok güzel projeler olduğunu belirtti.

“Çalışmak insanı sağlıklı kılıyor. Güzel projelerimiz var heyecanlıyım bu konuda umarım hepsi gerçekleşir” diye konuşan Azra Akın, daha erken olduğu için net bilgiler vermekten kaçındı.

Videodan röportajı izleyebilirsiniz: