Ana sayfa Sosyal Medya Azra Akın 23 yıl önce, sonu kötü biten yaramazlığını ilk kez açıkladı!

Azra Akın 23 yıl önce, sonu kötü biten yaramazlığını ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ülkemizi gururlandıran ünlü isimlerden birisi konumunda… Oğlu Demir’i dünyaya getirdikten sonra yeniden kariyerine dönüş yapmaya hazırlanan oyuncu, dans içerikli bir proje ile yakında hayranlarının karşısında olacak.

Azra Akın, yıllar önce henüz çok genç yaşta yaptığı bir yaramazlığı takipçileri ile paylaştı. 8 Aralık 1981 doğumlu olan Azra Akın, henüz daha 16 yaşındayken çıktığı tatilden bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun bacağının sarılı olması da dikkat çekti.

Azra Akın, 1997 yılında bir yaramazlık yaptığını ve bu nedenle de bacağının yarıldığını belirten mesajıyla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.  Ünlü oyuncu kazanın nasıl yaşandığını da anlattı ve pişman olmadığını da ifade etti.

İşte Azra Akın’ın bundan tam 23 yıl önce başına gelen olayın detayı… İşte o paylaşım:

“Bu paylaşım için çok teşekkürler… Bu fotoğraf bende yoktu ve beni o günlere götürdü. Gerçekten çok keyifli bir tatildi. Ailemin yanı sıra yanımda çok sevdiğim bir kız arkadaşım da vardı. Aslında kimseye söylemeden yaramazlık yapıp kayalara tırmanmıştım. Ayağım kaydı, kayanın sivri ucu bacağımı çok derin yaraladı. Bu yaramazlığı keyifle yaptığım için canımın acısını hissetmedim bile. #1997”

Azra Akın 23 yıl önce, sonu kötü biten yaramazlığını ilk kez açıkladı! 7