Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi finale hazırlanıyor ama ne Üç Kız Kardeş ne Ben Bu Cihana Sığmazam’a verilen destek böyle değil!

Baba dizisi finale hazırlanıyor ama ne Üç Kız Kardeş ne Ben Bu Cihana Sığmazam’a verilen destek böyle değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Baba dizisi, Salı akşamları karşısında yer alan güçlü rakipleriyle beklenen mücadeleyi veremedi! Dizi, geçtiğimiz sezon Şubat ayında başlamıştı. Ay Yapım imzalı dizi, tanıtımlarıyla dikkatleri çekerken, ortalama reytingleriyle ekrana geliyordu. Yeni sezonda ise büyük değişiklikler, hikayesindeki yeni gelişmelerle başladı ama tüm çabalara karşın istenen reytinglere ulaşamadı!

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı dizi, dram dolu hikayesiyle sadık izleyicisinin çok beğendiği bir yapım oldu. Ancak Show TV, dizinin reytinglerinin giderek düşmesi, çoğu zaman Salı akşamlarının diğer dizileri karşısında ilk 10 tablosuna girmekte zorlanması, final kararını getirdi!

Bu hafta Salı akşamı 27. bölümüyle ekranda olan dizi, son yayınlanan bölümüyle Total’de 10. olurken AB ve ABC1 kategorilerinde ise 9. sıradaydı. Dizinin geriye 3 bölümü kaldı. 27 Aralık akşamı 30. bölümüyle veda edeceği açıklanmıştı.

Baba dizisi, karşısında yer alan Kanal D’nin Üç Kız Kardeş ve atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizileriyle rekabetteydi. İki haftadır bu rekabete Gecenin Ucunda dizisi de katıldı. Ancak Star TV’nin dizisi Gecenin Ucunda’nın durumu daha da vahim!

Baba dizisi finale hazırlanıyor ama ne Üç Kız Kardeş ne Ben Bu Cihana Sığmazam'a verilen destek böyle değil! 9

Bu hafta da ilk 10’a giremedi. Böylelikle atv ve Kanal D’nin reytingde kıyasıya mücadele veren iki dizisiyle rakip olan Baba, ne yazık ki final yapıyor.

Fakat diziyi izleyenler, Baba’ya öylesine büyük bir sosyal medya desteği veriyor ki izleyicilerin dizinin bitmemesi için gösterdikleri çaba ve her bölümde yoğun bir şekilde gönderdikleri mesajlar dikkat çekiyor. Günün en çok konuşulan, en popüler dizisi olmayı başarıyor Salı akşamları!

Baba dizisi finale hazırlanıyor ama ne Üç Kız Kardeş ne Ben Bu Cihana Sığmazam'a verilen destek böyle değil! 10

Bu hafta 6 Aralık akşamı ekrana gelen 27. bölümüyle de Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerine büyük bir fark attı sosyal medyada! Adba.tv tarafından yapılan ölçümde baba dizisin gelen ileti sayısının, reytingde çok güçlü olan diğer iki diziyi nasıl katladığını tablodan görebilirsiniz!

32 bin 600 ileti ile günün en dikkat çeken yapımı olan Baba dizisini, reytinglerde büyük sorun yaşayan bir başka dizi Gecenin Ucunda takip ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazam’ın sosyal medya desteğinin düşük olduğu da rakamlara yansımakta! 2 bin 900 ileti ile o da 3. sırada. Üç Kız Kardeş’e de 2 bin 800 ileti geldiği görülüyor tabloya göre.

Baba dizisi finale hazırlanıyor ama ne Üç Kız Kardeş ne Ben Bu Cihana Sığmazam'a verilen destek böyle değil! 11

Baba dizisi, yayınlandığı günlerde izleyici tarafından sosyal medyadan desteğini almakta. Fakat ne yazık ki bu destek, farkındalık yaratma, dikkat çekme çabaları, aynı oranda reytinglere yansıyamadı! Ancak yine de Baba dizisi, sadık izleyici kitlesi tarafından yalnız bırakılmadı ve sosyal medyadan hep desteklendi! Bu alanda da reytingde rekabet edemediği dizilerden daha çok konuşuldu! Sosyal medyadan gelen destek, Baba dizisini reytingde ilk sıralara getiremese de günün en popüler dizisi olma ünvanını kazandırdı…