Ana sayfa Sosyal Medya Popülerlikte Sıla Türkoğlu, resmen zirveyi ele geçirdi! Su Burcu Yazgı Coşkun, ilk kez bu kadar geriledi! Haftanın sürprizi Elçin Sangu!

Popülerlikte Sıla Türkoğlu, resmen zirveyi ele geçirdi! Su Burcu Yazgı Coşkun, ilk kez bu kadar geriledi! Haftanın sürprizi Elçin Sangu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin sevilen yıldızları, her hafta yayınlanan bölümlerle birlikte izleyicilerin sosyal medyada konuştukları isimler olmaya devam ediyorlar. Ekranda her hafta heyecanla beklenen pek çok dizinin oyuncuları, hem çift olarak hem de kendileri adına sosyal medyada gündeme geliyor, öne çıkıyorlar.

Bazı kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan paylaşımların araştırılması sonuncunda haftanın, günün, ayın en çok konuşulan, en popüler isimleri de ortaya çıkıyor. İzleyiciler tarafından en çok ileti ile gündeme getirilen kişiler arasında son dönemde Sıla Türkoğlu başı çekiyor kadın oyuncular arasında!

Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde oynadığı Doğa rolü ile haftalık olarak yayınlanan ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesinde ilk sırada yer alıyor bir kaç haftadır. Uzun zaman Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun’u zirveyi kimseye bırakmadığı tabloda, son haftalarda büyük değişiklikler gözlemleniyor!

Popülerlikte Sıla Türkoğlu, resmen zirveyi ele geçirdi! Su Burcu Yazgı Coşkun, ilk kez bu kadar geriledi! Haftanın sürprizi Elçin Sangu! 9

Sosyal medya ölçümleme servislerinden Adba.tv’nin verdiği bilgiye göre 29 Kasım-5 Aralık haftasında Sıla Türkoğlu’na 73 bin 300 ileti geldi. Su Burcu Yazgı Coşkun ise çok uzun zamandır ilk sırada yer aldıktan sonra tahtını Sıla Türkoğlu’na kaptırdı ve son haftada 28 bin 100 ileti ile 2. sıraya geriledi.

Popülerlikte Sıla Türkoğlu, resmen zirveyi ele geçirdi! Su Burcu Yazgı Coşkun, ilk kez bu kadar geriledi! Haftanın sürprizi Elçin Sangu! 10

Uzun zamandır bu tablonun 3. sırasını koruyan isim ise Özge Yağız! Baba dizisindeki rolü ile beğenilen oyuncu, zirveye çıkamasa da 3.lüğü de kimseye bırakmıyor bir süredir! 23 bin 100 ileti ile popülerlik sıralamasında 3. sırada.

Bu hafta tabloya hızlı bir giriş yapan isim ise Elçin Sangu oldu! Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ekrana gelen Çöp Adam dizisinde oynadığı Peri ile dikkatleri çeken oyuncu, uzun zamandır ekranda olmamasının da verdiği bir özlemle, hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Star TV’nin yeni dizisinde Engin Altan Düzyatan ile başrolde oynayan Elçin Sangu, popüler kadın oyuncular listesine 4. sıradan girdi!

Popülerlikte Sıla Türkoğlu, resmen zirveyi ele geçirdi! Su Burcu Yazgı Coşkun, ilk kez bu kadar geriledi! Haftanın sürprizi Elçin Sangu! 11

Yalı Çapkını dizisi ile gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu ise 5. sırada. Onu takip eden isim de Darmaduman dizisinin oyuncusu Aslıhan Malbora. Sırasıyla Bir Peri Masalı ile ekranlara gelen Alina Boz, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’deki Songül rolü ile çok beğenilen Devrim Özkan, Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz ve Kardeşlerim’in Aybike’si Melis Minkari de ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ tablosunda ilk 10’da yer alan isimler.