Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde yaşanan değişiklikler, oyuncular için bile büyük sürpriz oldu!

Baba dizisinde yaşanan değişiklikler, oyuncular için bile büyük sürpriz oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldıkları Show TV’nin Baba dizisi, yarın akşam (20 Eylül Salı) yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek. Ay Yapım imzalı dizi, geçtiğimiz sezon 15. bölümle sezon arası vermişti. Ekrana gelmeye başlamadan önce tanıtımları ile büyük dikkat çeken bir dizi oldu. Ancak Salı akşamları karşısına gelen Üç Kız Kardeş dizisinin güçlü çıkışı, pek çok diziyi sarstı!

Baba dizisinin Üç Kız Kardeş ile bir kaç hafta arayla ekrana gelmeye başlamasına karşılık reytinglerini ortalama puanlarda tutması, zaman zaman kan kaybetmesi sonrası ‘final mi yapacak?’ söylentilerini getirdi. Dizi, farklı hikayesi, karakterleri, oyunculukları ile kanalın pek de vazgeçmek istemeyeceği bir yapım olarak yeni sezonda daha da güçlenerek döneceği sinyalini vermişti.

Yaz döneminde Baba dizisinde büyük değişikliklerin yaşanacağı gündeme gelmekteydi. Diziden Gökberk Demirci’nin ayrılığı da yaz aylarında belli olmuştu. Baba’da Büşra karakterini oynayan Özge Yağız’ın Yemin dizisinde birlikte başrolde yer aldığı ve özel hayatında da evlilik planları kurduğu Demirci’nin ayrılığı dikkatleri çekmişti. İki genç oyuncunun da özel hayatlarında bir ayrılık yaşandığı ve sonrasında barıştıkları da magazinin gündemine gelmişti.

Genç kuşağın başarılı isimlerinden olan Özge Yağız, geçtiğimiz günlerde Baba dizisinin yeni sezonu ile ilgili yaptığı açıklama ile Baba dizisinin yeni döneminde çok şaşırtacağının da sinyallerini verdi! Yağız, kendileri de heyecanlandıran yepyeni bir hikaye ile geldiklerini belirtti.

Baba dizisinde yaşanan değişiklikler, oyuncular için bile büyük sürpriz oldu! 8

Özge Yağız, “Dizi harika, çok yoğun ama çok güzel. Biz çok tempolu başladı yeni sezona.. Çünkü yepyeni bir hikayemiz var. Ben en az izleyici kadar heyecanlıyım. Hatta izleyiciden daha heyecanlıyım. Sanki yeni bir şeye başlıyormuş gibisiniz her sezona. Bu da yepyeni bir şey bizim için. O yüzden sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyorum.” yorumuyla kendisinin de izleyici ile aynı heyecanı yaşadığını belirtmekte.

Özge Yağız, yaz döneminde Behzat Ç dizisinde de rol aldı. Oyuncu, bu dizideki çekimlerinin bitmesinden sonra Baba dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçti. Diziden bazı isimlerin ayrılığı ile birlikte Levent Ülgen, Hazal Türesan ve Ali İl gibi 7 yeni ismin de hikayeye dahil olduğu biliniyor.

Gökhan Horzum’un güçlü kaleminden çıkan hikayede, Tolga Sarıtaş’ın yeni dönemdeki partnerini Buse Meral oynayacak. Ayrıca Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit de diziye katılan isimler arasında.

Baba dizisinde yaşanan değişiklikler, oyuncular için bile büyük sürpriz oldu! 9

Bu arada Özge Yağız ve Gökberk Demirci, ayrılıklarının ardından yeniden barışmalarıyla da hayranları tarafından merakla takip ediliyorlar. Yağız, Demirci ile yeniden barışmaları konusunda da ayrılıkların da sevdaya dahil olduğunun altını çizip “Şimdi mutlu olmak önemli. Bu anın kıymetini bilmek önemli. Geçmişin de kıymetini biliyoruz. Umarım geçmiş kadar gelecek de güzel olur” yorumunu yaptı…