Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri?

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. Sezonuyla ekranlara gelmeye başlayan Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamlarının sevilen yapımı olmayı sürdürüyor. NG Medya imzalı ve yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği Kardeşlerim, 59. bölümüyle Total’de 2. AB’de 4. ve ABC1’de 3. sırada yer aldı. İzleyici, bu başarılı oranlara karşın dizinin daha da yüksek reyting puanları almasının hikayedeki bazı konuların öne çıkarılmasıyla gerçekleşebileceği tahminlerini yürütüyor.

Dizinin genç kuşak oyuncuları, başarılı oyunculukları ile büyük dikkat çekiyorlar. Deneyimli isimler Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete ve Ahu Yağtu gibi isimlerin yanı sıra Doruk ve Asiye çifti olarak dizinin ön plana çıkan iki ismi Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, sosyal medyada dizinin hayranları tarafından ayrı bir yere koyuluyorlar.

AsDor olarak etiketler açılan ve sürekli gündemde kalan Asiye ve Doruk çiftinin yanı sıra yeni sezonda bazı yeni çiftlerin de dikkat çekmeye başladığı görülüyor. İzleyiciler, dizide giderek daha çok ön plana çıkan Süsen karakteri ile Ömer arasındaki aşkın hikayesinin biraz daha ağırlık kazanması gerektiği görüşünde.

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri? 14

Dizinin yükselen yıldızlarından birisi olan ve Süsen’e hayat veren Lizge Cömert de giderek daha çok hayran edinmekte. Ömer karakterini oynayan Yiğit Koçak ile ekranda iyi bir ikili olan Lizge Cömert’e dizinin son bölümündeki üzgün halleri nedeniyle izleyiciden de pek çok yorum geliyor.

Ömer ile Süsen aşkının, Eren ailesinin zenginleşmesi sonrası değişime uğrayarak olumsuz bir sürece girmesi karşısında izleyici de üzülecek! İkiliyi daha mutlu görmek isteyenler konuyla ilgili pek çok yorum yapıyorlar. SüsÖm etiketiyle çiftle ilgili pek çok yorum yapılıyor. İzleyenler daha çok ikiliyi birlikte gördükleri sahneler istiyorlar.

Bu arada dizinin yükselen bir başka çifti ise Berk Ali Çatal’ın oynadığı Tolga ve Melis Minkari’nin hayat verdiği Aybike çifti. AyBer olarak etiketlendirilen Tolga ve Aybike’nin de daha neşeli hikayelerle ekranda olmasını talep ediyor izleyici.

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri? 15

Kardeşlerim dizisinin izleyenlerinden gelen istekler senarist tarafından nasıl ele alınır izleyip göreceğiz ancak diziye büyük destek veren sadık izleyici grubu, sürekli sorun yaşanmasından sıkılırken daha eğlenceli çiftler ve sahneler görmekten yana taleplerini de sıralamaya devam ediyorlar sosyal medyada…

İşte o yorumlardan  bazıları…

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri? 16

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri? 17

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri? 18

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri? 19

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri? 20

Kardeşlerim dizisinde izleyici bir konuya dikkat çekiyor! Asiye ve Doruk tamam ama ya diğerleri? 21