Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ünlü oyuncusuna dizilerden teklif gitmiyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ünlü oyuncusuna dizilerden teklif gitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Melike Meftun karakterini canlandıran Selda Alkor, bugüne kadar birçok yapımda rol almasına rağmen, son dönemde kendisine teklif yapılmaması nedeniyle serzenişte bulundu.

NTV’de yayınlanan ve Ceyda Düvenci’nin sorularını yanıtlayan Selda Alkor, dizi teklifi gelmemesinden şu sözlerle şikayet etti: “Benim gerçek oyunculuğum dizilerle ortaya çıktı, ama şimdi dizilerden teklif gelmiyor. Dizi yapmak istediğimi her yerde söylüyorum ama, kısa film teklifleri geliyor. Ben buradayım Selda Alkor olarak. Kendileri bilirler.”

Selda Alkor, en son Menajerimi Ara isimli dizide kendisini canlandırdığı konuk oyuncu olarak 2021 yılında ekrana geldi ama 2019 yılından bu yana da dizi setlerinde görünmüyor.

Bugüne kadar birçok sinema filminde yer alan, dizilerle birlikte ise daha geniş kitlenin tanıdığı ünlü oyuncu, Asmalı Konak isimli efsane dizide Sümbül karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Çemberimde Gül Oya dizisindeki Yurdanur karakterinin yanı sıra, Parmaklıkla Ardında dizisindeki Nur karakterini de canlandıran Selda Alkor, en son 2019 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosunda yer almış ve etkili oyunculuğu ile göz doldurmuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ünlü oyuncusuna dizilerden teklif gitmiyor! 7

Kendisine göre daha genç kuşaktan oyuncular arasında İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay ikilisini beğendiğini de belirten usta oyuncu, ayrıca Pınar Deniz ile Burcu Biricik’in isimlerini de saydı.

Selda Alkor, şöyle konuştu: “İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ı beğeniyorum, Burcu Biricik çok iyi bir oyuncu, Pınar Deniz’i de beğeniyorum son zamanlarda; oyunculuğunu Yargı’da gösterdi.”

Henüz ergenlik dönemindeyken hem annesini hem de babasını kaybeden ve duygusal aile hikayesi ile de dikkat çeken oyuncu, kendi kanından kimsenin hayatta olmaması nedeniyle de bir hayli üzüntülü olduğunu söyledi.