Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinden çok kişi gidiyor! Yeni isimler geliyor! Her şey bambaşka olacak!

Baba dizisinden çok kişi gidiyor! Yeni isimler geliyor! Her şey bambaşka olacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Baba dizisi, daha yayınlanmadan tanıtımlarıyla dikkatleri çekmişti. Haluk Bilginer gibi usta bir ismin dizide başrolde olması ve genç kuşağın başarılı isimlerinden Tolga Sarıtaş’ın da başrolde olması, diziye büyük dikkat çekmişti. İki oyuncunun baba oğula hayat verdiği Baba, Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi ile bir kaç hafta arayla ekrana gelmişti. İki dizi arasında ciddi bir rekabet yaşanacağı konuşulmuştu. Zira her iki dizi de sezon ortasında başlamıştı ve daha önce başlayan rakip diziler karşısında aynı zamanda birbirlerine de rakip olmuşlardı.

Başta Baba dizisi Üç Kız Kardeş’ten daha çok ilgi çekse de giderek durum farklılaştı! Salı akşamları yayınlanan iki diziden Üç Kız Kardeş, hızlı bir yükselişle ekranı fena salladı ve reytingde yüksek puanlar alarak tablonun zirvesine yerleşti.

Baba dizisi ise ortalama reytinglerle Show TV’yi zaman zaman endişelendiren bir gidişat yaşadı. Bir süre sonra sadık bir izleyici kitlesi edinen Baba dizisi için yine de sezon sonunda final yapacağı endişesi sardı izleyiciyi. Fakat kanal, hikayesiyle ve oyunculuklarıyla umut vadeden diziye devam kararı aldı.

Baba dizisinden çok kişi gidiyor! Yeni isimler geliyor! Her şey bambaşka olacak! 17

Bu arada sezona çok güçlü bir şekilde giriş yapacağı ile ilgili bilgiler de sezon sonunda gelmeye başladı. Yaz döneminde yeniliklerle ilgili kimi tüyolar gündeme geldi. Hikayenin ikinci sezonda daha da farklı olacağı ifade edilmekte.

Oyuncu kadrosu ile ilgili şaşırtıcı değişimler yaşanabilir! Geçtiğimiz günlerde diziye Levent Ülgen’in katıldığı bilgisi dikkat çekmişti. Yeni bir tüyo ise dizinin sevilen isimlerinden Özge Yağız’dan geldi. Kanal 7’nin Emanet dizisi ile tanınan ve ardından Sol Yanım ile İçimizden Biri dizilerinde rol alan genç oyuncu Özge Yağız, Baba dizisindeki oyunculuğu ile beğeni topluyor.

Baba dizisinden çok kişi gidiyor! Yeni isimler geliyor! Her şey bambaşka olacak! 18

Yağız, dizinin yeni sezonuyla ilgili verdiği bilgilerle merakı da arttırdı. Çekimleri yakında başlayacak olan Baba dizisindeki oyuncularla ilgili değişimler konusunda merak ettiren bir bilgi paylaştı Yağız.

Dizide çok büyük değişimlerin yaşanacağı da Özge Yağız’ın verdiği ifadeyle anlaşılmakta. Giden pek çok oyuncuya işaret eden Özge Yağız, aynı zamanda yeni isimlerin katılacağını da belirtiyor. Ancak kimlerin katıldığı bilmediğini de belirtmekte Yağız.

Yaptığı açıklama ile Baba dizisinde büyük bir revizyona gidildiği de anlaşılıyor. Özge Yağız, bu değişimle ilgili şu ifadeleri kullanmakta:

“İnanın kimlerin katıldığını biz de bilmiyoruz. Levent Ülgen yayınlandı herkesin bildiği, onun haricinde yeni eklenen oyuncuları biz de bilmiyoruz. Çok giden oldu. Hikaye de bayağı değişti, sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Çok gidenin olduğu ve hikayenin de çok değiştiğinin altını çizen Özge Yağız da tıpkı izleyici gibi yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini eklemekte…