Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, düğünüyle ilgili yapılan eleştirilere postayı fena koydu!

Demet Özdemir, düğünüyle ilgili yapılan eleştirilere postayı fena koydu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, 28 Ağustos’ta bir yıldır beraber olduğu Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmişti. Oyuncunun düğünü, sosyal medyada da büyük yankı buldu. Giydiği gelinlikler, katılan ünlü davetlilerle birlikte sosyal medyanın gündeminden günlerce düşmedi Özdemir.

Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği düğün fotoğrafları üzerine çok şey yazılıp çizildi. Gecede üç farklı tasarımcıdan, birbirinden farklı üç gelinlik giymeyi tercih eden Demet Özdemir’e, bazı hayranlarından eleştiriler de geldi.

Oyuncunun dizilerde giydiği gelinliklerin çok daha güzel olduğu şeklinde yapılan yorumlar, en hafifi olarak kaldı kimi eleştiriler arasında. Gelinliklerinden bazılarını beğenmeyen, konuyla ilgili dalga geçen kimi yorumlar da yer aldı sosyal medyada. Nikah sırasında giydiği gelinliği halı kaydırmaza benzetenler bile oldu.

Demet Özdemir, düğünüyle ilgili yapılan eleştirilere postayı fena koydu! 11

Demet Özdemir’in gönlünce eğlendiği, ailesi, tüm sevdikleri ve yakın dostlarıyla sabaha kadar dans ettiği tüm videolar ve fotoğraflar, sosyal medyada çok konuşuldu. Oyuncunun aradan geçen bir kaç günün ardından, gelen eleştirilere yine instagram hesabından verdiği yanıt ise hayli manidardı!

Demet Özdemir, düğünüyle ilgili yapılan eleştirilere postayı fena koydu! 12

Gelen eleştirilerin kendisine de ulaştığını yaptığı paylaşımla gösteren Demet Özdemir, düğünde annesinin elini tutarak dans ettiği bir fotoğrafını yayınlayarak “Her şey eleştirilir, her şey kötülenir maalesef  ama gerçek anlar! Ne eleştiri, ne kötüleme o anları gölgeleyebilir! An biriktin an. İyi bakın resme ne çok an, ne çok sevgi var!” notunu düştü.

Demet Özdemir, düğünüyle ilgili yapılan eleştirilere postayı fena koydu! 13

Daha sonra düğünde eşi Oğuzhan Koç ile ilk danslarını yaptıkları bir fotoğrafın altına da ne konuştuklarını esprili bir dille yazan oyuncu, “Yarın linç var derken ben” sözleriyle gelebilecek kimi eleştirilerin de önceden farkında olduğunu anlatıyor…

Demet Özdemir, düğünüyle ilgili yapılan eleştirilere postayı fena koydu! 14

Demet Özdemir, yapılan tüm yorumlara da yazdığı bir cümlelik mesajla toptan yanıt vermeyi tercih etmiş. Özdemir, “Kalıpların içinde her şey fazla sıkıcı” diyerek kimi yorumlarla bazı kalıplara sokulmaya çalışıldığını göstererek bu tür eleştirileri önemsemediğini, kalıpları sevmediğini ve gönlünce yaşadığını da ortaya koymakta…

 

Demet Özdemir, düğünüyle ilgili yapılan eleştirilere postayı fena koydu! 15