Ana sayfa Dizi Haberleri Baba ve Üç Kız Kardeş dizisi burun buruna bir yarışa girdi!

Baba ve Üç Kız Kardeş dizisi burun buruna bir yarışa girdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ekranların sevilen dizileri, her hafta reyting karnesi ile sınanıyor. Düşüşe geçen reytingler, yapımcı ve kanalı olduğu kadar, diziyi izleyenleri de kaygılandırıyor. Rekabetin giderek sıklaştığı ekranda her yapım, iddiası sürdürürken aynı zamanda izleyiciden gelen eleştirileri de dikkate almazsa reyting puanlarına yansıyan bir durum yaşanıyor.

İzleyici, sosyal medyadan beğendiği dizileri desteklemeye devam ederken, aynı zamanda eleştirilerini de saklamıyor. Aynı akşam 3-5 rakibiyle yarışan dizilerin ekrandaki haftalık mücadeleleri, yapımları ilginç bir yarışa da sokmakta.

Salı akşamları yayınlanan dizilere yakın zamanda Baba ve Üç Kız Kardeş dizileri eklendi. Bu hafta bu iki dizi arasındaki rekabetin durumu da daha net ortaya çıkmaya başladı. Salı günü yayınlanan diziler arasında atv’nin Destan dizisi zaten zirveyi kimseye bırakmıyor. Fox’un Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kemik bir izleyici kitlesi var. Reyting düşüşü yaşasa da zaman atlayarak yenilenen hikayesi, bu hafta bir nebze olsun toparlamasını sağladı.

Gelelim Masumlar Apartmanı’na… TRT1’de yayınlanan dizi, ilk sezonunda zirveyi kimseye bırakmıyordu ancak ikinci sezonda aynı ilgiyi bulamıyor! Sezon başında bir nebze daha yüksek reytingler alan dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünün tüm kişilerde ilk 10’a bile girememesi ve 13. sıraya düşmesi, üzücü bir gelişme oldu…

Baba ve Üç Kız Kardeş dizisi burun buruna bir yarışa girdi! 8

Baba ve Üç Kız Kardeş dizilerinin süreci ise ilginç bir rekabeti de gözler önüne seriyor! Baba dizisi bu hafta 3. bölümüyle ekrandaydı. Bir hafta önce başlamış olmasının da verdiği bir etkiyle üstünlüğünü kurdu. Ancak 2. bölümüyle ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisi de Baba dizisinden izleyici almak konusunda hamleler yapmaya başladı!

Baba ve Üç Kız Kardeş dizisi burun buruna bir yarışa girdi! 9

İki dizi arasındaki bu ilginç rekabette kim galip çıkar zaman gösterecek ancak Üç Kız Kardeş dizisinin daha çok kadın izleyiciye, Baba dizisinin de erkek izleyiciye hitap ettiği dikkatleri çeken bir başka ayrıntı. Salı akşamı diğer dizilerden sıkılanları çekmeyi başaran bu iki dizi, şimdi yarışa sonradan giren diziler olarak aralarında bir rekabet yaşıyorlar adeta!

Reytinglerde birbirlerine yakın oranlarda bir puan alan iki dizinin hikayesi de oyunculukları da beğeni kazandı. Bu Üç kız Kardeş dizisi güçlü bir çıkış ile reytinglerini arttırdı ve tüm kişilerde Baba’nın önüne geçip 3. sıraya yerleşti.

Ancak Baba dizisi de AB ve ABC1 kategorilerinde rakibine ciddi farklar atmayı başardı. Bu iki dizinin diğer dizilerin yanı sıra birbirleri arasındaki çekişme de sezon sonuna kadar sürecek muhtemelen!