Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin final gerçeğini Caner Cindoruk açıkladı!

Sadakatsiz dizisinin final gerçeğini Caner Cindoruk açıkladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, BBC Studios’un “Doctor Foster” isimli dizisinden uyarlanmakta. Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği dizi, bu hafta 51. bölümüyle ekranlara geldi. 2 sezondur yayınlanmakta olan dizi, ilk yayınlandığında büyük ilgi görmüş ve her bölümüyle konuşulmuştu.

Birinci sezonda heyecanı hep yüksek tutan Sadakatsiz dizisinin 2. sezonda biraz ivme düşürdüğü görüldü. Sezon sonuna yaklaşırken, Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz’in 3. sezonu görüp göremeyeceği de ortaya çıkmaya başladı! Dizinin reytinglerde yaşadığı büyük kayıplar nedeniyle final ihtimali oluşmaya başlamıştı.

Kulislerde dillendirilen final meselesi resmi kanallardan henüz açıklanmadı. Ancak dizide Volkan karakterine hayat veren Caner Cindoruk’un yaptığı bir açıklama, Sadakatsiz’in 3. sezonu göremeyeceğini de ortaya koydu!

Sadakatsiz dizisinin final gerçeğini Caner Cindoruk açıkladı! 7

Dizinin sıkı takipçileri bu habere üzülebilirler ancak Sadakatsiz dizisinde son düzlüğe girildi! En azından Caner Cindoruk’un açıklaması bu yönde! Oyuncu, final yapıp yapmayacağı konuşulan dizisi için “Son düzlüğe girdik, bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı. Bakalım hikayenin hızlı zamanları başladı” sözleriyle de duruma açıklık getirmiş oldu!

Cansu Dere, Melis Sezen ile başrollerde yer alan Caner Cindoruk’un yaptığı açıklama ile birlikte Sadakatsiz’in final sayısı da ortaya çıkmış oldu. Bu açıklamaya bakılırsan dizi 60. bölümde bitecek.

Diziden son dönemde Ali İl, Yeliz Kuvancı ve Burak Sergen’in ayrılışı da final dedikodularını hızlandırmıştı. Sadakatsiz finale giderken, yeni ayrılıkların olabileceği de konuşulmaya başlandı. Caner Cindoruk, sürprizi kaçmasın diye bu konuda bir detay vermek istemedi.