Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisine bir oyuncu daha katıldı…

Kaderimin Oyunu dizisine bir oyuncu daha katıldı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi, daha şimdiden 2. sezonu garantileyen adımıyla izleyicinin içine su serpmişti. Başrollerinde Öykü Karayel, Sarp Apak ve Akın Akınözü’nün yer aldıkları dizi, kanalın yüzünü güldüren bir gelişmeyle gündeme geldi.

Kaderimin Oyunu dizisini izleyenler, bir süre önce güzel haberle 2. sezonda da diziyi izleyebileceklerini öğrenince mutlu olmuşlardı. Dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesi, bu sezon sonuna kadar devam etmesi bir yana 2. sezon için de yeni bir anlaşma yapılmasını sağladı.

Kısa bir süre önce final yapabileceği şeklinde iddialarla gündeme gelen dizinin izleyicileri, bu haber karşısında hem şaşırdı hem de sevinç yaşadı. Bir dizinin böylesi bir garantiyi almış olması, izleyici açısından da olumlu bir gelişme. En azından reytinglerin düşmesi bahanesiyle dizinin final yapması şimdilik ortadan kalkmış durumda.

Dizinin uluslararası alanda ilgi çekmesinin en büyük nedeni, Hercai ile tanınan Akın Akınözü’nün başrolde yer alması. Akınözü, hatırlanacağı üzere Ebru Şahin ile Hercai dizisinde başrolde yer almış ve Miran karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Genç oyuncunun bu dizi ile yaşadığı hızlı çıkış sonrası, Kaderimin Oyunu dizisindeki rolüyle de yerli yabancı hayranları tarafından yoğun bir ilgi ile izlenmekte.

Hatırı sayılır bir yabancı hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü’nün de payı ile Kaderimin Oyunu dizisi, başka ülkelerde de dikkatleri çekiyor. Bu arada diziye yeni bir isim daha katıldı.

Kaderimin Oyunu dizisine bir oyuncu daha katıldı... 7

Hikayeyi kimi tekrar eden unsurlardan çıkarmak için senaristler yeni karakterler eklemekte. Kaderimin Oyunu dizisine son gelen isim ise, günlük dizi Beni Affet ve Beni Bırakma dizilerini izleyenlerin yakından tanıdığı bir isim, Esengül Aypek…

Oyuncu, dün akşam ekrana gelen 11. bölümünde ilk kez dizide yer aldı. Zuhal karakterine hayat veren Aypek’in rolünün hikayede etkili bir rol olacağı görülmekte.

Final dedikodularının ardından, dizi ekibinin hemen ertesi gün ödül alması ve ikinci sezon için attıkları imza sonrasında Kaderimin Oyunu dizisinde yeni gelişmeler izleyiciyi bekliyor. Diziye son katılan isim Esengül Aypek ile birlikte önümüzdeki günlerde yeni isimlerin de katılması olası…