Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi için final iddiasına Birce Akalay tepkisi!

Babil dizisi için final iddiasına Birce Akalay tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Babil dizisinin final yapacağına yönelik iddialar sosyal medyada ortaya çıkmıştı. Ancak dizinin biteceğine yönelik resmi bir açıklama da yapılmamıştı.

Şimdilik dizinin Cuma akşamları ekranda olacağına yönelik bir beklenti hakim. Dizide İlay karakterine hayat veren Birce Akalay, katıldığı bir etkinlikte kameralara konuştu.

Oyuncuya dizinin final yapacağına yönelik iddialar soruldu. Birce Akalay, “Bizim kulağımıza gelen bir şey yok henüz. Yani ben bilmiyorum ya da en azından” açıklamasını yaptı.

Oyuncu, pandemi öncesinde Keşanlı Ali Destanı isimli tiyatro oyununda rol alıyordu. Ancak tüm sahne sanatları gibi bu oyunda durdurulmuştu. Birce Akalay’a oyun ile ilgili gelişmeler soruldu. Akalay, “Keşanlı Ali oynuyorduk biz, temsilimiz pandemi nedeniyle iptal edildi. Büyük bir prodüksiyon olduğu için nasıl olur, bu sene için bilmiyorum. Göreceğiz hep birlikte” dedi.

Üzerinde çalıştığı bazı projeleri olduğunu anlatan Birce Akalay, bunun bir tiyatro oyunu olduğunu ama şu anda düşünce aşamasında bulunduğunu sözlerine ekledi.

Birce Akalay, Babil dizisindeki rol arkadaşı Ozan Güven ile ilgili sorulara ise yanıt vermek istemedi. Eski kız arkadaşını darp ettiği iddiası ile Babil dizisinden de ayrılan Ozan Güven ile ilgili sorularda, Birce Akalay, ” Çok özel bir mesele, Ozan için de özel bir mesele, benim için de özel bir mesele. Bunu paylaşmak isteyeceğimi düşünmüyorum” şeklinde konuştu.