Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde işler değişti, gerçekler çok acı!

Babil dizisinde işler değişti, gerçekler çok acı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Babil dizisi, düşük reytinglerine rağmen kanal tarafından destekleniyor. Hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide 16. yeni bölüm 16 Ekim akşamı yayınlanacak.

İrfan’ın kazadan sonra kurtaran ve bir anlamda canını borçlu olduğu Nihal ile yakınlaşması yeni gelişmeleri beraberinde getirecek. Nihal, daha önce İrfan’a olan ilgisini göstermişti. Şimdi de karşılık bulacak mı, bunu göreceğiz.

Egemen ile Eda arasında evlilik yaşanacak mı? İrfan, oğlu Deniz’i tamamen kaybedecek mi? İrfan ile Süleyman arasındaki savaş nerelere taşınacak? İşte bu sorular ortada duruyor.

Halit Ergenç, Aslı Enver, Onur Saylak, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine heyecanlı anlara sahne olacak.

16.bölümden ilk görüntüler yayınlandı Eda, Egemen’in evlilik teklifini ciddi ciddi düşünüyor. İrfan ise Deniz’i onların kötü ellerine bırakmak istemiyor.

Asıl gelişmeler ise İrfan ile Nihal arasında yaşanacak. Birbirlerine daha sıkı sıkıya bağlanan bu ikilinin aşk kokusu da iyice ortaya çıktı.

İşte 16. bölümden ilk görüntüler: