Ana sayfa Sosyal Medya Babil’in yönetmeni çekti, Nejat İşler, Funda Eryiğit, Berkay Ateş oynadı! Çok merak edilen film Netflix’e geliyor

Babil’in yönetmeni çekti, Nejat İşler, Funda Eryiğit, Berkay Ateş oynadı! Çok merak edilen film Netflix’e geliyor

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin ses getiren dizilerine imza atan bir isim Uluç Bayraktar. Yönetmenliğini yaptığı Ezel, Son, Karadayı, Çarpışma ve İçerde dizisinin ardından, şu anda da Cuma akşamları yayınlanan Star TV’nin Babil dizisinin yönetmenliğini üstlenmekte. Bayraktar’ın çektiği son film ise yurt dışında da büyük ilgi gördü.

İlk uzun metraj filmi 9,75 ile sinema perdesine adım atan oyuncunun filmi, önümüzdeki günlerde Netflix’te gösterime girecek. Yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle pek çok filmin sinema gösterimleri yapılamıyor. Dijital platformlarda yayınlanan filmler arasına, yönetmenin merakla beklenen filmi de girecek.

Babil'in yönetmeni çekti, Nejat İşler, Funda Eryiğit, Berkay Ateş oynadı! Çok merak edilen film Netflix'e geliyor 9

Mehmet Eroğlu’nun 9,75 Santimetrekare adlı romanından uyarlanan film, Ekim ayında Brezilya’daki Sao Paulo Uluslararası Film Festivali’ne de gitmişti.

Daha sonra Amerika’daki San Diego Uluslararası Film Festivali’nde de gösterilen film, Kasım ayında St. Louis Uluslararası Film Festivali’nde yarışacak.

Babil'in yönetmeni çekti, Nejat İşler, Funda Eryiğit, Berkay Ateş oynadı! Çok merak edilen film Netflix'e geliyor 10

Nejat İşler, Funda Eryiğit, Berkay Ateş ve Menderes Samancılar’ın başrolünü paylaştığı filmin Netflix’te 12 Kasım’da gösterime gireceği haberini ilk paylaşanlardan birisi de Funda Eryiğit oldu.

İşte o paylaşım ve filmin fragmanı:

#Repost @975film with @make_repost
・・・
Uluç Bayraktar’ın ilk uzun metrajı “9,75”ten ilk teaser! ???? Brezilya’da Sao Paulo Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan film, Amerika’da San Diego ve St. Louis Uluslararası Film Festivali’nde yarışıyor!

 

Babil'in yönetmeni çekti, Nejat İşler, Funda Eryiğit, Berkay Ateş oynadı! Çok merak edilen film Netflix'e geliyor 11