Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinin kamera arkasında genç ve tecrübeli kuşaktan iki ayrı poz

Menajerimi Ara dizisinin kamera arkasında genç ve tecrübeli kuşaktan iki ayrı poz

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, gün değişikliğinin ardından düşen reytinglerini de toparladı. Sezona erken giren ve büyük dikkat çeken dizi, hafta içi diğer dizilerle rekabetinde zorluk çekince, kanal tarafından doğru bir karar ile Pazar gününe çekilmişti.

Her hafta ayrı bir sürprizin yaşandığı diziye gelen ünlü konukları izleyenler merakla bekliyor. Dizinin iki kuşak oyuncuları da ekrandaki uyumları ve başarılı performanslarıyla dikkatleri çekiyorlar.

Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta bir ismin yanı sara Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman gibi başarılarını kanıtlamış isimlerin yanı sıra genç kuşağın dikkat çeken ve performanslarıyla övgü toplayan Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş gibi isimlerin yer aldığı dizinin bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek.

Dizinin yayınına saatler kala oyunculardan gelen iki fotoğraf ise dikkat çekti. Birincisi Feris’i oynayan Canan Ergüder’in paylaşımıydı. Dizide Peride’yi oynayan Ayşenil Şamlıoğlu ile Mayda’yı oynayan Aslı Mavitan ile dizinin setinden bir pozlarını paylaştı.

Dizinin genç kuşak oyuncularında Dicle’yi oynayan Ahsen Eroğlu ise Emrah’ı oynayan Semi Sırtıkkızıl ile Gülin’i oynayan Gamze Karaduman ile çekilen bir siyah beyaz pozlarını paylaştı.

İşte genç ve tecrübeli iki kuşağın ayrı paylaşımları…

Bu akşam 20:00da görüşmek üzere????‍♀️
@menajerimiaradizi

Menajerimi Ara dizisinin kamera arkasında genç ve tecrübeli kuşaktan iki ayrı poz 8

Dünden ????

Menajerimi Ara dizisinin kamera arkasında genç ve tecrübeli kuşaktan iki ayrı poz 9