Ana sayfa Sosyal Medya Bade İşçil’in küçük kazası! Sinem Kobal’ın doğum sonrası şaşırtan hali! Burcu Kıratlı’nın ilginç tarzı!

Bade İşçil’in küçük kazası! Sinem Kobal’ın doğum sonrası şaşırtan hali! Burcu Kıratlı’nın ilginç tarzı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de ünlü ve üçü de hayranlarının merakla takip ettiği kadın oyuncular. Şimdilerde ekranda yoklar ama hayranları ile sosyal medyada buluşuyor ve büyük ilgi görüyorlar. Bu isimlerden ilki son olarak atv’de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde oynayan Burcu Kıratlı. Oyuncu, dizinin ardından müzisyen Sinan Akçıl ile ani bir evlilik yapmıştı.

İkilinin kısa süren evliliği boşanma ile noktalansa da sonrasında görüşmeye devam etmişler ve magazin basınının da gündeminden düşmemişlerdi. Burcu Kıratlı şu sıralar dizi için değil ama bir film için kamera karşısına geçmekte.

Oyuncu, 7 Melek isimli sinema filminde bir özel harekatçıya hayat verecek. Burcu Kıratlı’nın son yaptığı sosyal medya paylaşımında spor bir kıyafetle yer aldığı görülüyor ama Kıratlı, spora da seksilik katmayı becermiş giydiği bluzla!

????

Bade İşçil'in küçük kazası! Sinem Kobal'ın doğum sonrası şaşırtan hali! Burcu Kıratlı'nın ilginç tarzı! 8

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal, bilindiği gibi Ekim ayının sonunda kızı Lalin’i dünyaya getirmişti. Hamilelik sırasında çok fazla kilo almayan oyuncunun, bir ay gibi kısa bir sürede ise neredeyse eski formuna kavuşmuş olması çok şaşırtıcı.

Oyuncunun son halini gören takipçileri, övgü dolu yorumlar yaparken, hep kendisini paylaşan Sinem Kobal’a bebeğini de soruyorlar. Henüz yüzünü göstermediği Lalin, herkesin merak konusu.

İşte Sinem Kobal’ın son hali…
????

Bade İşçil'in küçük kazası! Sinem Kobal'ın doğum sonrası şaşırtan hali! Burcu Kıratlı'nın ilginç tarzı! 9

Ekranlara son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile gelen Bade İşçil, şu sıralar Netflix için çekilen Aşk 101’in kadrosunda. Oyuncunun ekranda yeni bir dizisi merakla beklenirken, hayranları zaman zaman yaptığı paylaşımlarla haberdar oluyor kendisinden.

Pek ortalarda görünmeyen oyuncu, sosyal medyayı çok etkin de kullanmıyor. Son yaptığı paylaşım ise evde pek çok kişinin başına gelebilecek ufak bir kaza.

Oyuncu, bir şeylerin yapıştırmaya çalışırken eline bulaşan yapıştırıcıdan kurtulamamış, ne yapacağını takipçilerine soruyor…