Ana sayfa Dizi Fragmanları Bahar dizisi 4. yeni bölümde Timur açık verecek, Bahar fırsatı kaçırmayacak!

Bahar dizisi 4. yeni bölümde Timur açık verecek, Bahar fırsatı kaçırmayacak!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ isimli yeni dizi projesi çift haneli reytinglere ulaşabilen performansı ile 2024 yılının en iyi çıkış yapan yapımlarından birisi olmayı başarı. Hikayede Bahar karakterini canlandıran Demet Evgar da yetenekleri ile yeniden sosyal medyanın gündemine yerleşti. Dizinin 4. yeni bölümünde neler olacağının detayları da ortaya çıktı.

Bahar yeni bir başlangıca adım atmışken bütün aile Umay’ın hastaneye kaldırılma haberiyle sarsılır. Yavuzoğlu ailesi içinde hesaplaşma yaşanırken hastaneye gelen Cihan Taşkeski, Evren ve Timur’u karşı karşıya getirir. Cihan’ın gelişi Bahar için de yeni bir sınav olur.

Bahar, Umay’la arasındaki sorunları düzeltmeye çalışırken Timur’u evde büyük bir sürpriz beklemektedir; Parla! Timur’un açığını yakalayan Bahar, bir yandan şüphesiyle sınanırken diğer yandan yeni başladığı hastane macerasında mücadele etmeye devam edecektir.

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yeni bölümüyle 5 Mart Salı saat 20.00’de Show TV’de!