Ana sayfa Sosyal Medya Bahar dizisi izleyenleri kendisine bağlıyor, sosyal medyanın de favori yeni dizisi olacak gibi gözüküyor!

Bahar dizisi izleyenleri kendisine bağlıyor, sosyal medyanın de favori yeni dizisi olacak gibi gözüküyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı, yayınlandığı günden itibaren gündemi kasıp kavuran dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” önceki akşam ekranlara gelen 3. yeni bölümüyle zirveye yerleşti. Sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla tüm kategorilerde birinci olan dizi, salı günlerinin değişmeyen adresi oldu.

Bahar dizisinin en önemli artılarından birisi izleyenlerin bölüm sonuna kadar geçen süreyi hiç fark etmemeleri ve hikayenin akılcı bir şekilde ilerlemesi olarak gözüküyor. Geçen haftaya nazaran reytinglerde bir sıçrama yaşanması ile birlikte Bahar dizisi, AB ve ABC1 kategorilerinde çift haneli oranlar elde ederek, sezonun en iyi çıkışını sergileyen İnci Taneleri ile rekabet haline girdi.

Demet Evgar’ın oyunculuk başarısının öne çıkması, Buğra Gülsoy’un izleyicileri mutlu eden bir karakter ile ekranda yer alması, Yargı dizisinde Savcı Pars olarak izlediğimiz Mehmet Yılmaz Ak’ın çok farklı bir karakter ile ekrana dönmesi, Gönül Dağı dizisinde başarılı işlere imza atan Ecem Özkaya’nın da oyunculuk performansının etkileri ile birlikte Bahar dizisinin öne çıkmakta olduğunu söyleyebiliriz.

Üçüncü bölümü ile reytinglerde tüm kategorilerde birincilikler elde eden Bahar dizisi, youtube’da yayınlanan ilk iki bölümün 10 milyondan fazla izlenme elde edilmesi ile birlikte bu alanda da öne çıkıyor. Üçüncü bölümün de kısa sürede 2 milyondan fazla görüntülenme elde ettiğini hatırlatalım. Ayrıca sosyal medyada da dizinin son dönemin favori yapımlarından birisi olduğunu, özellikle de kadın izleyicilerin Bahar karakterinin kendi ayakları üzerinde duran, güçlü bir kişilik ortaya koymasından son derece memnun olduklarını yapılan yorumlardan görebilirsiniz.

Sosyal medyada da yoğun ilgi gören dizi, #Bahar etiketi ile dünya gündeminde 3 saat 20 dakika, Türkiye gündeminde ise yaklaşık 11 saat TT listesinde kaldı. Başarılı oyunculuk performanslarıyla göz dolduran, renkli ve eğlenceli anlarıyla ekranlara baharı getiren dizinin sahneleri, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Oyunculuğuyla övgü dolu yorumlar alan Demet Evgar tam 6 saat 30 dakika TT listesinde yer alarak Salı gününe damgasını vurdu. Ayrıca dün akşam ekranlara gelen sahneleriyle çok konuşulan Timur karakteri ise 6 saat 35 dakika X’in TT listesinde kalarak gündem konusu oldu.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: “Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan.”