Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un, New York sokaklarında film setindeki yeni görüntüleri heyecan yaşattı!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un, New York sokaklarında film setindeki yeni görüntüleri heyecan yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 12 yıl önce Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte oynadıktan sonra hayranlarının en büyük isteği Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir arada görmekte. Yıllar sonra bu istek gerçek oldu ve iki başarılı oyuncu, şu sıralar bir filmin çekimleri için ABD’ye gittiler.

Setten ara ara hayranlarını heyecanlandıracak görüntüler ve fotoğraflar geliyor. İlk olarak Netflix için çekilen filmle ilgili ilk paylaşım resmi siteden geldi. Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in New York sokaklarında yürürken çekilen iki pozları çok konuşuldu.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un, New York sokaklarında film setindeki yeni görüntüleri heyecan yaşattı! 8

İki oyuncunun keyifli bir şekilde sokakta yürürken çekilen pozlarının, filmin bir sahnesinin çekimi sırasında olduğu tahminleri yapıldı. Daha sonra sosyal medyaya bir başka fotoğraf daha düştü. Fotoğrafta, iki oyuncunun sette oldukları anlaşılıyordu. Beren Saat’in elinde bir bavul, Kıvanç Tatlıtuğ’un da bir gitar kutusu vardı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un, New York sokaklarında film setindeki yeni görüntüleri heyecan yaşattı! 9

Kod adı ‘Last Call for İstanbul’ olan filmin çekimleri devam ederken gelen bu fotoğraf, filmi merakla bekleyenler için güzel bir sürpriz oldu. Çok fazla bilginin sızmadığı filmle ilgili heyecan giderek katlanıyor. İstanbul’da başlayan çekimlerden de bir kaç fotoğraf sosyal medyaya düşmüştü.

Gelen bu sürpriz fotoğrafların ardından bir de yukarıdaki fotoğrafın çekildiği sahneden bir görüntü daha sosyal medyada yer aldı. Çekimlerin devam ettiği filme merak artarken, ikilinin bu kısa görüntüsü de fanları arasında dikkatleri çeken bir paylaşım oldu.

OGM Pictures imzasını taşıyan filmin çekimleri sürüyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit’in yazdığı filmin yönetmenliğini ise Gönenç Uyanık üstlenmekte.

İşte Saat ve Tatlıtuğ’un çekimler sırasındaki bir görüntüsü…