Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar Şahin, Zalim İstanbul izleyicilerinin içini cız etti!

Bahar Şahin, Zalim İstanbul izleyicilerinin içini cız etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Pazartesi akşamları yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bahar Şahin, etkileyici performansı ile son haftaların en çok dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Ceren’in başına gelenler ise insanın içini cız ediyor.

Dizide hikaye gereği Ceren yine kötü günlerin arifesinde… Ablası Cemre ile arayı düzelten, Şeniz’e büyük oyun planlayan Ceren, kocası Nedim tarafından yaka paça odadan atılıyor. “Bir daha senin yüzünü görmek istemiyorum” diyen Nedim, Ceren’i herkesin ortasında odadan atıyor, “Nedim yapma bunu” çığlıkları ise takipçilerin yüreğine oturuyor. Zalim İstanbul 33.bölümde Ceren’in düşeceği durum fragmanda kendini gösteriyor. Ancak hayranları bu duruma tepkili…

Dizinin sadık izleyicileri Ceren karakterinin sürekli kötü olarak yansıtılmasından rahatsız olduklarını sosyal medyada yorumlarıyla gösteriyor.

“Ceren’i neden hep ezilen, sevimsiz, kötü biri gibi gösteriyorsunuz. Bu kız hiç mutlu olmayacak mı hep haklı ama hep haksız” diye yorum bırakan bir izleyici karakterin harcandığını düşünüyor.

“Bu nasıl saçmalık oldu böyle. Ceren bunları hak etmedi” diyen takipçiler, Nedim’in Ceren’i yaka paça hayatından atmasından da çok rahatsız oldular.

Bu tür sahneler Nedim’den bazı izleyicilerin nefret etmesine de yol açıyor.